Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő miért nem válik el?
A férje a kezdetektól fogva csalja fűvel- fával, ráadásul nem dolgozik évek óta, a nőre hárul minden, gyerekek is vannak, a pasas otthon is csak fekszik a tv előtt, se a háztartásban sem a kajában nem segít.
Mit tudhat a férfi, hogy nem penderítik ki?
Lehet a lakás a férjé, nincs hová mennie
Albérletet fizetni se olcsó.
Mifelénk ilyenkor rosszmájúan azt szokták mondani, hogy biztosan jó nagy f***a van a férfinek és tudja is használni. De mivel a nők állítólag nem ösztönlények, hogy a szex motiválja őket, ez kizárt.
Viszont simán lehet, hogy a nőnek ez a természetes. Rengeteg nő van, aki úgy nőtt fel, hogy az anyja házicseléd volt otthon és őt is arra nevelték, hogy ki kell szolgálni a férfiakat. Apa volt az alfahím, a vezérbika, utána jött a sorban az elsőszülött fiúgyerek, majd a többi fiú sorban. Nekik csak meg kellett születni, utána 20 éves korukig az anyjuk és a lánytestvéreik nyalták fényesre a feneküket, majd gyorsan megnősültek, hogy ezt a kiszolgálást a feleségüktől és a lányaiktól kapják meg. Még ma is látok olyan huszonéves lányokat, akiknél él ez a hozzáállás és rendesen megijedek tőle, mert azt hittem, a középkor már véget ért.
Az ilyen nők simán benne maradnak egy ehhez hasonló kapcsolatban, mert úgy érzik, az egyetlen értékük az, hogy "legalább asszonynevük van" és fel tudnak mutatni X mennyiségű gyereket (a szám növekedésével egyre értékesebbek), a válással pedig összedőlne az életük. A legundorítóbb azonban az, mikor a saját gyerekeiket is ebben a szellemben nevelik: a fiúgyereket körbeajnározzák, ha maradék nélkül megeszi az ebédet (megköszönni nem fogja, azt ne is várd tőle, az uralkodóosztályhoz ez nem illik), a lányoktól meg elvárják, hogy a fiútestvéreik széthajigált ruháit a helyükre tegyék vagy leszedjék utánuk az asztalt, mert "igazán lehetnél ennyire figyelmes, kislányom, ne mindent nekem kelljen csinálni".
Anyósom volt ilyen. Ő dolgozott, ő nevelte a gyerekeket, ő vezette a háztartást, ő küzdött, hogy legyen hol lakniuk, hogy ne vegyék el tőlük a gyerekeket és rendületlenül rajongott a férjéért, aki cserébe alkoholista volt, szerencsejátékozott, ellopta a pénzüket, verte őt is meg a gyerekeket is és megcsalta mindenkivel, akivel csak tudta...
Szegény anyósom még demensen is mindig csak őt várta (addigra 10 éve halott volt). A gyomrom felfordult, a szívem meg majd megszakadt, mikor azt kérdezgette, hogy ugye anyu (engem nézett annak) most is haza fog jönni hozzám a nőtől? Őszinten megmondom, nem tudom mit szeretett benne, de az utolsó gondolata is ő volt, vele készült randizni. 🥺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!