Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet benne agresszió?
Bő 1 éve vagyunk házasok a férjemmel. Több éve ismerem. Alapjáraton nyugodt ember, de nagy ritkán ha felidegesíti a gyereke akkor nagyon őrjöng és olyankor félelmetes. Ilyen egy évben csak 2-3x van. Nemrég felidegesítettem valamivel és rögtön azt mondta, hogy inkább felmegy az emeletre mert szétveri a fejem és- ezt mind ordibálva.
Szerintetek lehet egyszer csak megver?
Agresszió mindenkiben van csak a legtöbben tudják kontrollálni.
A leírás alapján a férjed is: ordítani mindenki szokott. Ha megüt az a gond vagy ha hozzádvág vmit. Ha eddig ilyen nem történt, akkor szerintem nem kell aggódni.
Az ilyen emberek szokták hirtelen felindulásból agyonverni a családjukat.
Az egyik ismerősöm férje is ilyen fajta volt. Egyik este annyira felidegesítette a síró gyerek, hogy a nőt a gyerekkel együtt bezárta a hálószobába és felgyújtotta a házat! A hálószoba ablakon keresztül menekült el a nő a gyerekkel és rohant a szomszédba segítségért.
Én is férfi vagyok, én is tudok idegbeteg lenni, de ilyet mégcsak mondani se mondanék a páromnak soha.
Ha nagyon nagyon felhúz egy vita alkalmával, általában azt mondom, hogy:
Picim, szeretlek, de most elmegyek biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!