Nagyon nem tetszik, hogy Magyar Péter nyíltan az orosz agressziót támogatja! Ti is csalódtatok benne?
"Az Európai Parlament így is nagy többséggel, 518 támogató, 56 ellenző és 61 tartózkodó szavazattal fogadta el a hitelről szóló javaslatot."
Akkor mi ennek a jelentősége?
Most itt együttes fellépés kellene az orosz agresszió ellen.
Muszáj lenne megállítani az orosz agressziót és nekem nagyon nem tetszik ez amit Orbánék csinálnak.
Úgy látszik, hogy a Tisza párt se különb?!
Nem támogatja. Hazudtak neked.
Nyíltan a fidesz politikai igazgatója támogatja, meg azok akik ezt a Bazsit védik és hosszabbítják Bicskéig.
Erre azért én kíváncsi lennék részletesebben:
"A tartózkodást a Tisza Párt azzal magyarázta, hogy bár elítélik az orosz agressziót, és támogatják Ukrajnát, „a határozat bizonyos, a fegyverbeszerzésekre és szállításra vonatkozó pontjai miatt” nem tudták azt támogatni. "
Mivel mi a bajuk?
Fegyverbeszerzésekre és szállításra vonatkozó pontjai miatt nem tudták támogatni a javaslatot.
Ezt ők mondják, nem a propaganda. Akkor ki hazudik?!
Eddig is egyértelmű volt számomra, hogy mp = orbángyurcsány rendszer, én azt nem értem, ti hogy nem látjátok.
Nem a semmiből lett politikus, szónok, alaposan felkészítették rá, (biztos vagyok benne, hogy nem pár hét alatt, hanem eleve erre készült már, még ha azt is hazudta, hogy nem fog politizálni), a sokmilliós támogatásokról, meg hogy minden médiába nyomták, már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!