Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan aki vagy akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki vagy akinek a párja önagresszív? Tép a haját, üti a fejét stb.

Figyelt kérdés

A párom ha nagyon felhúzza magát úgy vezeti let a feszültésget, hogy bántja magát. Ököllel üti a fejét, tépte a haját korábban.

Rettentően féltem...

Próbáljuk tudatosan elkerülni az olyan helyzeteket amikor ez jön, de egyáltalán nem kiszámítható.

Jár már pszichológushoz, egyelőre nem észlelünk változást, bár még nagyon az elején járnak.

Még nem vagyunk házasok, nagyon szeretem, de ez a dolog közénk áll...

Nem szeretném ez miatt elhagyni, de így gyereket vállalni?

Nem szeretném a gyerekemet ennek kitenni :(

Rettentő rossz helyzetbe érzem magam. Úgy érzem döntenem kellene, hogy maradjak-e vele vagy sem, de egyszerűen nem tudok vele szakítani, mert amúgy jó ember.

Amikor ez a "rohama van" engem is szrosoabban megfog, de nem bánt kifejezetten.

Ti mit tennétek?

2014. jún. 15. 17:47
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Nekem rossz volt a családom sokat veszekedtek nem neveltek rendesen leszrtak. Depressziós lettem a végén már a kötelességeim sem érdekeltek. Végül elég erős pánikbetegséggel kerültem orvoshoz,mert azt éreztem hogy ki fogok ugrani a metró elég,volt hogy kifeküdtem a kocsik elé hogy megöljem magam,dührohamok pl aki nagyon felidegelt( tulajdonképpen jogosan) megtéptem,ráadásul nő vagyok szóval képzelheted :)
2014. nov. 16. 16:34
 32/32 anonim válasza:
Meg folyton azt éreztem,hogy mindenki bántani fog,rosszul voltam a tömegközlekedési eszközökön,tanórákon,minden bezárt helyen,rettegtem a rohamoktól olyankor úgy éreztem,hogy nagyon nyomja valami a mellkasom,nem kaptam levegőt meg ilyenk. Kb ennyi a kórtörténetem :D
2014. nov. 16. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!