Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendbenvaló, jogos kérés, hogy ha a férjem azt mondja, hogy ne zuhanyozzak mindennap és csak hetente mossak hajat, mert sok a víz és gáz számla?
DE,akkor, hogy ne legyek büdös?
Jó, itthon vagyok gyesen, de akkor is ki kell menni a lakásból.
Ha úgy álltok anyagilag, akkor nyilván spórolni kell, de NEM EZEN!
Naponta zuhanyozni, hetente kétszer-háromszor hajat mosni egy teljesen alapvető dolog, főleg nyáron. És ez független attól, hogy dolgozol-e vagy sem. Aki otthon van, attól sem elfogadott, hogy büdös legyen, hiszen attól még ő is érintkezik emberekkel (pl. a saját párjával, vagy akár az utcán közlekedőkkel, stb.).
Szóval nem, ez a kérdés nem jogos. Inkább találjatok ki mást, amin tudnátok spórolni.
MI???? Ilyet mondott? Komolyan, ez durva szerintem. Most, hogy ilyen fullasztóan meleg van mi is naponta vagy 5x zuhanyozunk. Én mondanám a férjednek, hogy akkor hetente csak 2-3x főzök, mert nem akarok annyi gázt/villanyt fizetni! Kíváncsi lennék mit szólna hozzá!
Mégis mennyit fizettek havonta?
Mi úgy spórolunk, hogy ketten- ketten fürdünk egy kád vízben, ugye négyen vagyunk, két kicsi, ők fürdenek először, mert piszkosabbak, a magunk vizét pedig meghagyjuk leöblíteni a wc-t. A pólókat mindennap másikat veszünk fel, de ha nem piszkosak, csak ugye abban voltunk egész nap, akkor csak beáztatom, jól átöblítem, kicsavarom és a napon megszárad. Piszkos ruhán, fehérneműn nem spórolok. A kicsik szoktak kint pancsolni, volt már olyan, hogy kancsóval mostam meg kint a hajukat (a kisebbik lány, de még nincs nagy haja). Az én hajam hosszú, 5 naponta mosom, fel van kontyozva ilyenkor, de minimum befonom. A férjem megmossa minden nap a haját, de csap alatt, gyorsan. Ő irodai munkát végez. Az ingeit gépben mosom. Esővízzel locsolunk, nincs vezetékes, kancsózunk ott is.
Tehát leírtam, hogy mi hogyan spórolunk, nem vagyunk büdösebbek, piszkosabbak senkinél, pedagógus vagyok, szépen is néznék ki a gyerekek között. Én ezeket nem tartom nagy tehernek. Ne a fürdősen spórolj, a hajaddal viszont tényleg el kellene menni egy bőrgyógyászhoz, nem normális dolog naponta mosni, még ebben a melegben sem.
Nem mosom naponta, hetente kétszer mosom.
38 éves vagyok, 16 éves korom óta járok bőrgyógyászhoz, azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni, ilyen, pedig több gyógyszert próbáltam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!