Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az rendbenvaló, jogos kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rendbenvaló, jogos kérés, hogy ha a férjem azt mondja, hogy ne zuhanyozzak mindennap és csak hetente mossak hajat, mert sok a víz és gáz számla?

Figyelt kérdés

DE,akkor, hogy ne legyek büdös?

Jó, itthon vagyok gyesen, de akkor is ki kell menni a lakásból.

2013. jún. 23. 12:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb áruházakban lehet kapni csapokra és zuhanyra való fejet (nem tudom pontosan mi a neve) kb 1000ft. Ez kicsit felhabosítja a vizet, kevebb víz jön,de ugyanúgy tudsz vele zuhanyozni, mosogatni nem is tűnik fel és 30-70%-ot lehet spórolni vele a vizen.
2013. jún. 23. 13:21
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azóta nem zsírosodik a hajam,mióta kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködésem van és kaptam rá gyógyszert.Ha bőrgyógyászaton nem tudnak rá megoldást,lehet,hogy egy hormonsort érdemes lenne megnézetni!A személyes higiénián pedig sajnos nem lehet spórolni! Én zuhanyozni úgy szoktam,hogy először beállok alá addíg amíg vizes leszek,elzárom,lemosom magam tusfürdővel,samponnal,aztán leöblítem ,nem folyatom percekig,csak nagyritkán. Alig használok így vizet.Nálunk mondjuk azért így csinálom,mert a melegvíz fogy el hamar.
2013. jún. 23. 13:23
 13/27 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd meg a férjednek ,hogy ő se fürödjön és mosson hajat minden nap. Majd ha 2-3 hétig így csinálja akkor Te is kipróbálod.De akkor kezdje amikor 40 fok van hetekig.
2013. jún. 23. 13:25
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Voltam hormon vizsgálatokon is, pajzsmirigy uh-na vagy min is, kaptam kontrasztanyagot is.

A párom hetente 2x fürdik kb, 3 hetente mos hajat.

Szerinte ez a normális.

Lenne pénzünk vízre, csak szerinte nem dolgozok, akkor ne pazaroljak vizet, hisz nem én fizetem.

2013. jún. 23. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a párod csak büdösödjön ilyen melegbe már bocsánat! Te és a gyerekek fürödjetek minden nap,ez az egészséges !szegények ne azt lássák az apjuktól,hogy nem kell fürödni.Ő eleget spórol úgy látom.
2013. jún. 23. 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igénytelen a férjed. A többiek jó tippeket írtak.
2013. jún. 23. 15:24
 17/27 anonim ***** válasza:
# 7/16 Pfuj de igénytelen vagy :S:D
2013. jún. 23. 15:51
 18/27 anonim ***** válasza:
Hajajjj... Nem Veled van a nagyobb baj, az tuti, hanem a férjeddel. Igénytelen és úgy veszi, hogy Neked nem jár víz, mert nem dolgozol? De hát gyesen vagy, nem lustán meresztgeted a feneked és eltartatod magad... Nem kellett volna egy ilyennel összekötnöd az életed, de attól még ő a hibásabb...
2013. jún. 23. 16:23
 19/27 A kérdező kommentje:

Szerinte aki nem dolgozik, akár gyerek akár nem, az itthon lébecol.

Igaz, de már megtörtént. :(

2013. jún. 23. 16:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, próbált-e már "otthon lébecolni". Gyerek, háztartás, esetleg a házzal/lakással kapcsolatos dolgok (nekünk a kert és a ház a sok most, főleg építkezés után, de anélkül sem unatkoznánk)... Ehhh. Sose értem meg az ilyeneket :(

Ez annyira sokkoló volt, hogy a páromnak is elmondtam, versenyt hüledezett velem. Nagyon extrém dolgokat lehet olvasni a gyk-n.

2013. jún. 23. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!