Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy hosszú hajat szeretnék?
És hogy érjem el , hogy beleegyezzenek ?
Légyszives sokan és gyorsan írjatok .
15/f
Gusztustalan mikor egy nõ nem tud viselkedni és elfogadni màs àllàspontot a kérdést értelmezni netàn vàlaszolni és akkora az egòja az üres fejére, hogy azt hiszi , hogy valaki kìvàncsi hülye véleményére.
Kérdezõ, egyszerûen ne vàgasd le, gondolom elcibàlni nem fognak sehova.
Ne vágasd le, és néha mondj okos indokokat, hogy miért jobb így...
Ha most küldene el anyád fodrászhoz, akkor mondd, hogy most ne, jobban melegíti a fejedet, ha hosszabb. Aztán ha már nem hivatkozhatsz az időjárásra, akkor kitalálsz jobbat, vagy hátha megszokják...
Én spec bírom a hosszú vagy középhosszú hajú pasikat... :) Persze csak akinek jól áll... A rövid + kopasz nem szimpi... :)
Ne vágasd le és ennyi. :)
Egyébként a férfiak 90%-nak sokkal jobban áll a rövid haj. :) De fiatal vagy, most kisérletezz. :)
Szerintem sem kell bejelenteni, ha jelzik,hogy vágatni kéne, mondd meg, hogy te növeszteni szeretnéd,mert tetszik, és szeretnéd kipróbálni,hogyan áll a hosszú haj.
Egyébként nem értem, miért kell hozzá engedély. A kisebbik fiam 13 éves, kb. két és fél éve van hosszú haja, többször előfordult,hogy lánynak nézték. Elég finom vonású arca van, és ebben a korban még vannak fejletlenebb kislányok, így egy farmeros-pólós hosszú hajú gyerek fiú és lány is lehet. Őt nem zavarja, én meg úgy vagyok vele,hogy keresi a saját stílusát, egyéniségét, ezért nem szólok bele, milyen hosszú a haja, milyen ruhát hord, csak tiszta legyen és időjárásnak megfelelő. Volt egy centis haja is, most meg vállig ér. Oké, hogy neveljük a gyereket, de nem idomítjuk, és szerintem bizonyos határok között hagyni kell, hogy döntsön.A hajhossz szerintem pl.pont ilyen.
A "lobonc" tényleg gusztustalan, de miért ne állhatna jól egy pasinak az ápolt hosszú haj? :D
Ne vágasd le, ha meg piszkálnak, mondd hogy növeszted, ennyi. Szerintem ez nem nagy dolog 15 évesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!