Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy hosszú hajat szeretnék?

Figyelt kérdés

És hogy érjem el , hogy beleegyezzenek ?

Légyszives sokan és gyorsan írjatok .

15/f

2014. febr. 4. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ne mondj semmit, csak ne vágasd le, ha feltűnik nekik, mond meg hogy neked így tetszik.
2014. febr. 4. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
gusztustalan mikor egy pasinak lobonca van.
2014. febr. 4. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Gusztustalan mikor egy nõ nem tud viselkedni és elfogadni màs àllàspontot a kérdést értelmezni netàn vàlaszolni és akkora az egòja az üres fejére, hogy azt hiszi , hogy valaki kìvàncsi hülye véleményére.

Kérdezõ, egyszerûen ne vàgasd le, gondolom elcibàlni nem fognak sehova.

2014. febr. 4. 17:57
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem se mondj nekik semmit, majd ha kérdezik megmondod, hogy neked így tetszik. Nem vagy már olyan kisgyerek, hogy elrángassanak egy fodrászhoz.
2014. febr. 4. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Ne vágasd le, és néha mondj okos indokokat, hogy miért jobb így...

Ha most küldene el anyád fodrászhoz, akkor mondd, hogy most ne, jobban melegíti a fejedet, ha hosszabb. Aztán ha már nem hivatkozhatsz az időjárásra, akkor kitalálsz jobbat, vagy hátha megszokják...

Én spec bírom a hosszú vagy középhosszú hajú pasikat... :) Persze csak akinek jól áll... A rövid + kopasz nem szimpi... :)

2014. febr. 4. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Mit kell ezen problémázni?
2014. febr. 4. 18:37
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Ne vágasd le és ennyi. :)

Egyébként a férfiak 90%-nak sokkal jobban áll a rövid haj. :) De fiatal vagy, most kisérletezz. :)

2014. febr. 4. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell bejelenteni, ha jelzik,hogy vágatni kéne, mondd meg, hogy te növeszteni szeretnéd,mert tetszik, és szeretnéd kipróbálni,hogyan áll a hosszú haj.

Egyébként nem értem, miért kell hozzá engedély. A kisebbik fiam 13 éves, kb. két és fél éve van hosszú haja, többször előfordult,hogy lánynak nézték. Elég finom vonású arca van, és ebben a korban még vannak fejletlenebb kislányok, így egy farmeros-pólós hosszú hajú gyerek fiú és lány is lehet. Őt nem zavarja, én meg úgy vagyok vele,hogy keresi a saját stílusát, egyéniségét, ezért nem szólok bele, milyen hosszú a haja, milyen ruhát hord, csak tiszta legyen és időjárásnak megfelelő. Volt egy centis haja is, most meg vállig ér. Oké, hogy neveljük a gyereket, de nem idomítjuk, és szerintem bizonyos határok között hagyni kell, hogy döntsön.A hajhossz szerintem pl.pont ilyen.

2014. febr. 6. 12:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A "lobonc" tényleg gusztustalan, de miért ne állhatna jól egy pasinak az ápolt hosszú haj? :D

Ne vágasd le, ha meg piszkálnak, mondd hogy növeszted, ennyi. Szerintem ez nem nagy dolog 15 évesen :D

2014. febr. 6. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
rocker vagyok most hogy mondod lehet meg kéne növeszteni, de monyuk tüsire is 4 honapja váltotam viszzaXD
2014. febr. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!