Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy hosszú hajat szeretnék?

Figyelt kérdés

És hogy érjem el , hogy beleegyezzenek ?

Légyszives sokan és gyorsan írjatok .

15/f

2014. febr. 4. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én anyának megmondtam hogy ha ő nem vágja le ak azt is leszarom hogyha 10km es lesz is
2014. febr. 17. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen mi közük van ahhoz, hogy te milyen hajat viselsz és miért?

Egyszerű: megmondod és növeszted. ha nem negedik,és erőszakkal elcipelnek fodrászhoz vagy levágják, feljelented őket gyermekbántalmazásért (mert az: pszichés és/vagy fizikai terror) a Gyámhatóságon.

Oszt jónapot.

2014. máj. 31. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Simán megmondod, hogy hosszú hajat szeretnél. Kell vele törődni, többet mint a röviddel, de nem veszélyes a dolog.
2014. máj. 31. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne vágasd le és kész. Az fontos hogy mindíg ápolt legyen a hajad. Ha a családi asztalnál szemedbe lóg a zsíros, korpás lobonc erősebb nyomást fognak rád gyakorolni hogy levágasd. Mindezt persze a te érdekedben tennék hogy ne legyél hátrányos megkülönböztetés áldozata a suliban. Ha látják hogy ápolt és nem lóg össze -vissza akkor békén hagynak.
2014. jún. 1. 12:40
 15/15 anonim válasza:

Én tíz évesen akartam hosszú hajat. Odaálltam a szüleim elé, és azt mondtam: anya, apa, meg szeretném növeszteni a hajamat. Nem nagyon engedték, de én mindig kerestem kibúvót, hogy ne menjek el a fodrászhoz.

15 évesen meg amúgy is a te jogod eldönteni, hogy mit csinálj a hajaddal.

2018. máj. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!