Ti mit mondanátok a párotoknak, ha az engedélyetek nélkül levágná a fiatok haját?
Ma hazajöttem a munkából és azt látom, hogy a 9 és fél éves fiam tök kopasz. Azt mondták azért kellett lenyírni a haját mert tegnap tetves lett. Gondoltam biztos így van, és mondtam, hogy hétfőn be fogok menni az iskolába, hogy ha valaki tetves azt ne engedjék járni addig míg helyre nem jön.
Később kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből csak kitalálták. Iszonyatosan dühös vagyok a páromra! Hogy tehetett ilyet?
1. Nem ő az apja.
2. Tél víz idején ne vàgja már le a gyerek haját kopaszra.
Ja, hogy nem az igazi apja......
A gyereknek mi a velemenye, o kerte, vagy nem akarta?
nálunk a fiúknak pont télvíz idején szokták totál levágni, hogy a sapka ne lapítsa szét(gondolom az hord mindig?)
a hazugság miatt haragudnék, de nem örök haraggal, megértetném vele, hogy ez így nem jó, a kapcsolatunknak sem, ráadásul a gyerek sem jó példát tanul
a hajvágás... hát majd visszanő...viszont nekem sem tetszene, ha nem kérdezne meg róla, hiszen fordított esetben én is megtenném (vagyis kikérném a véleményét, ha már együtt neveljük azt a gyereket)
Mi az, hogy nem apja? Ha együtt éltek közös háztartásban, elfogadott a fiaddal együtt, akkor NEVELŐAPJA a gyerekednek. Ugyanannyi joga van , mint az édesapjának!
Ha ezt nem akarod elfogadni, akkor válj el tőle, és neveld egyedül a fiadat! Neki ártasz, ha nem engeded a párod apaként viselkedni.
Ez a közös "akció" viszont azt mutatja, hogy a fiad apaként tekint rá. Nem kell ebből ekkora cirkuszt csinálni.
Félek, megfázik vagy csúfolni fogják a suliban.
A fiam azt mondja, hogy ne a páromra haragudjak mert ő találta ki a hajnyírást a párom meg azt mondja, hogy nem a gyerek akarta, hogy nyírja le a haját, hanem az ő ötlete volt. Most akkor kinek hidjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!