Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit mondanátok a párotoknak...

Ti mit mondanátok a párotoknak, ha az engedélyetek nélkül levágná a fiatok haját?

Figyelt kérdés

Ma hazajöttem a munkából és azt látom, hogy a 9 és fél éves fiam tök kopasz. Azt mondták azért kellett lenyírni a haját mert tegnap tetves lett. Gondoltam biztos így van, és mondtam, hogy hétfőn be fogok menni az iskolába, hogy ha valaki tetves azt ne engedjék járni addig míg helyre nem jön.

Később kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből csak kitalálták. Iszonyatosan dühös vagyok a páromra! Hogy tehetett ilyet?

2013. dec. 14. 15:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
ennyire nem kellene kiakadnod. úgyis visszanő a haja.
2013. dec. 14. 16:09
 12/39 anonim ***** válasza:
69%
Majd kinő. Én magamnak vágtam le , utána borotvával lenyomattam. Szülőknek nem tetszett, de nem nekik készült. Ezzel téma lezárva.
2013. dec. 14. 16:13
 13/39 A kérdező kommentje:
De az még sokára lesz. Valamit tennem kell, hogy többet ne csináljon a párom ilyet.
2013. dec. 14. 16:13
 14/39 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem tudok valamiért a férjemmel, gyermekem apjával tovább együtt élni, akkor olyant választok magam mellé, akiben megbízok és nem kell engedélyezni a gyerekünkkel kapcsolatos dolgokat (ha egy pár vagytok, az ő gyereke is).

Ha pedig megbízhatatlan, akkor nem engedem a gyerekem közelébe.

Amúgy meg, kommunikáció!!!

2013. dec. 14. 16:20
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

"Valamit tennem kell, hogy többet ne csináljon a párom ilyet."

Azért ez elég furcsa, hogy te akarsz a párodnak megtiltani dolgokat.

Az, hogy mindkettö szerint az ö ötlete volt, arra mutat, hogy már régen szerette volna a gyerek, csak félnek töled. Gondolkodj el, hogy miért tart sárkánynak a párod is meg a gyereked is.

Egy ekkora gyereknek már van annyi joga, hogy eldönthesse, hogy milyen röviden akarja a haját, és ne olyan legyen, amilyet TE rá akarsz eröltetni.

Inkább örülhetnél, hogy a nevelöapjával ilyen jó kapcsolatban vannak, ahelyett, hogy te akarnál mindenki fölött uralkodni.

2013. dec. 14. 16:23
 16/39 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg komunikáció."

Honnan a fenéből tudhattam volna, hogy ilyet csinál a párom? Àlmomban sem gondoltam.

2013. dec. 14. 16:23
 17/39 anonim ***** válasza:
89%
Kívánom ettől nagyobb bajotok ,ne legyen ;-) . Haragudni egyikőjükre se haragudj ,a fiad már nem olyan kicsi . Csúfolni biztos nem fogják ... most ő lesz a menő az osztályban ;-) .
2013. dec. 14. 16:29
 18/39 anonim ***** válasza:
85%

Az, hogy így védik egymást, inkább azt jelzi, hogy veled nem lehet megbeszélni. A gyereket nem erőszakkal kopasztotta meg, persze én sem örülnék neki, de inkább elgondolkoznék azon, hogy miért nem mertek előtte velem együtt dönteni, szóval magamban is keresném a hibát, hogy nem vagyok-e kissé sárkány.

Ha meg csúfolnák a gyereket: akkor az az ő baja. Hozott egy döntést, viselje a következményeit. Ennél nagyobb tragédia az életben ne érje..

Amúgy meg nem biztos, hogy csúfolják majd, sok esetben ezektől a szülők félnek jobban.

2013. dec. 14. 16:31
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy rövid a haja, hanem nincs egy fél centi sem!
2013. dec. 14. 16:31
 20/39 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kicsit felfújod. Ráadásul ez miféle indok, hogy nem az ő apja? Ha szerinted nincs semmiféle beleszólása a párodnak a gyerek életébe, akkor messzire kerüld el a férfiakat. Örülj, hogy ilyen jól kijönnek...
2013. dec. 14. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!