Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit mondanátok a párotoknak...

Ti mit mondanátok a párotoknak, ha az engedélyetek nélkül levágná a fiatok haját?

Figyelt kérdés

Ma hazajöttem a munkából és azt látom, hogy a 9 és fél éves fiam tök kopasz. Azt mondták azért kellett lenyírni a haját mert tegnap tetves lett. Gondoltam biztos így van, és mondtam, hogy hétfőn be fogok menni az iskolába, hogy ha valaki tetves azt ne engedjék járni addig míg helyre nem jön.

Később kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből csak kitalálták. Iszonyatosan dühös vagyok a páromra! Hogy tehetett ilyet?

2013. dec. 14. 15:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%
Ezért sem kell gyerekes nővel kezdeni. Mert a pénzemet időmet költhetem a gyerekre, de ilyen helyzetbe az első kijelentés,hogy nem az apja vagyok.
2013. dec. 14. 18:02
 32/39 anonim ***** válasza:
63%

Mikor kicsi voltam, nekem apám a derékig érő hajam vágta le teljesen rövidre, csak mert olyan kedve volt. (lány vagyok) Képzelheted anyám hogy ki volt borulva.

Neked meg nem kell aggódnod, úgyis hamar visszanő a haja.

2013. dec. 14. 18:06
 33/39 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván jobb lett volna,ha nem kopaszra vágja de azért ennyire nem kell kiakadni,pár hét és lesz haja.
2013. dec. 14. 19:00
 34/39 A kérdező kommentje:
De máris hazudik miatta a gyerek. Annyira fontos volt kopaszra nyírnia a gyereket?
2013. dec. 14. 19:17
 35/39 anonim ***** válasza:
96%
Vajon miért nem mondta meg az igazat? Lehez hogy magadba kellene nézz, nem?
2013. dec. 14. 19:31
 36/39 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg nem miatta hazudik, hanem miattad.

Annak szoktunk hazudni, akinek nem akarjuk/merjük elmondani az igazat.

Amit meg is értek, ettől a műhisztitől.

Inkább örülj, hogy a párod szeret és melletted van.

A "tetves" hazugság tényleg nem volt a legjobb, de nyilván ennek is megvolt az oka. Ha nem ezen pörögnél, megmondhatták volna az igazat.

2013. dec. 14. 19:56
 37/39 anonim ***** válasza:
95%
A fiadnak tetszik az új külseje ,gondolom ... ez a legfontosabb !!! Normális,hogy neki is kialakul egy külön izlésvilága .
2013. dec. 14. 20:00
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

"a pénzemet időmet költhetem a gyerekre, de ilyen helyzetbe az első kijelentés,hogy nem az apja vagyok."

Ha keresztbefeszülsz se leszel a gyerek apja.

2013. dec. 14. 20:43
 39/39 anonim ***** válasza:
52%
Nem is akarok az lenni, nevelje csak az apja.
2013. dec. 14. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!