Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg halálra van ítélve az a házasság, ahol a nő miatt nem lehet gyereke a párnak?
Múlt héten új munkatárs érkezett a munkahelyemre...Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, mivel közvetlenül együtt fogunk dolgozni. Mint kiderült 6 gyereke van. Kérdezgette, hogy nekünk mikor lesz már... mondtam neki hogy nem lesz, mert nekem nem lehet. Erre azzal támadt nekem, hogy akkor készüljek fel, mert a férjem nem fog velem maradni, és biztos hogy elválik...
Mit gondoltok erről?
Azt gondolom, hogy egy büdös bunkó a kolleganőd!
Eleve parasztság megkérdezni egy idegent, hogy mikor lesz már? De hogy még ilyen kommentet is levágjon utána, eldobom az agyam, komolyan!
azt mondanám neki, elég szomorú hogy egyeseknek hat gyerek kell ahhoz, hogy megtartsák a férjüket!
Amúgy szerintem sincs senkinek semmi köze hozzá mikor lesz. Én sem kérdeztem meg soha senkitől...nem értem miért kérdezgetik...rokon is minden karácsonyi vacsorán megkérdezte eddig... akkor is amikor még csak 2 hete voltunk házasok:P
Volt osztálytársak is emlegetik időnként....így elég idegesítő a dolog.
Amúgy azok mellett amiket már leírtam, még azt is mondta a férjem, hogy majd max többet költünk magunkra ha nem jön össze, plusz, legalább nem kell védekezni:D
Hát így is fel lehet fogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!