Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg halálra van ítélve az a házasság, ahol a nő miatt nem lehet gyereke a párnak?
Múlt héten új munkatárs érkezett a munkahelyemre...Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, mivel közvetlenül együtt fogunk dolgozni. Mint kiderült 6 gyereke van. Kérdezgette, hogy nekünk mikor lesz már... mondtam neki hogy nem lesz, mert nekem nem lehet. Erre azzal támadt nekem, hogy akkor készüljek fel, mert a férjem nem fog velem maradni, és biztos hogy elválik...
Mit gondoltok erről?
Azért ezt nem úgy kell elképzelni hogy mostantól biztosra veszem, hogy elhagy a férjem, csak mert ez a nő ezt mondta.... csak elgondolkodtam ezen a felvetésen, és ennyi:)
Amúgy már régen megbeszéltük a férjemmel. Nyilván mindketten szerettünk volna gyereket, de ha nem lesz, hát akkor sajnos ez van... viszont az örökbefogadást egyikünk sem akarja. Még ebben is egyet értettünk.
A férjem amúgy annyit mondott, hogy neki nem kell másik nőtől gyerek, mert talán érzéketlenül hangzik amit mond, de úgy érzi, hogy neki vagy tőlem kell, vagy senkitől... mert persze biztos lehetne másik nőtől, de azt a gyereket nem tudná ugyanúgy szeretni, mert nem tőlem van.... ezt mondta.
tesomnak sem lehet gyereke ( elvileg...) 10 evig voltak egyutt,de elvaltak ( mas ok miatt..)
Amugy ha a ferjed normalis akkor nem fog elvalni.
tobb lehetoseg is van:
1.orokbe fogadni
2.beranya ( ezt itthon buntetik amugy!)
3.esetleg lombik.
Sok sikert kivanok a babahoz remeljuk osszejon :)
Lehet örökbe fogadni is,de az is lehet hogy idővel saját magvából szeretne gyereket nevelni.
Erre van köztes megoldás is de az tuti méregdrága.
Sokan gondolkodnak így...
Mi ugyanilyen helyzetben voltunk, minket inkább összekovácsolt a baj.
A sok hülye, idióta poénkodás, még a rokonság részéről is.
Aztán örökbe fogadtunk két gyereket, tök jó lett az egész.
Érdekes!
Ha a pasasnak nem lehetne, akkor minden válaszoló azt írná, hogy hagyd ott!!
Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!