Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg halálra van ítélve az a házasság, ahol a nő miatt nem lehet gyereke a párnak?
Múlt héten új munkatárs érkezett a munkahelyemre...Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, mivel közvetlenül együtt fogunk dolgozni. Mint kiderült 6 gyereke van. Kérdezgette, hogy nekünk mikor lesz már... mondtam neki hogy nem lesz, mert nekem nem lehet. Erre azzal támadt nekem, hogy akkor készüljek fel, mert a férjem nem fog velem maradni, és biztos hogy elválik...
Mit gondoltok erről?
Nem feltétlenül, ez csakis a párod hozzáállásától függ, és attól hogy mennyire tudjátok ezt megbeszélni.
Nekem van egy házaspár ismerősöm, akiknek lett volna babájuk, de sajnos elment a baba, és el kellett távolítani a nőnek a méhét, de őket ez csak még jobban összekovácsolta, huszonpár éve vannak együtt. Szóval van erre ellenpélda is.
Azt hogy egy primitiv ember a kolleganőd.Ennyiből mégis honnan tudná hogy elhagy a férjed?neki egy apától van a gyerek?
Nálunk is velem van a gond 4évig probálkoztunk de a férjemben fel sem merült hogy elhagyna.
Nincs halálra ítélve, ez a páron múlik egyedül! Van, akik gyermek nélkül is boldog házasságban tudnak élni, vagy pl. örökbefogadnak inkább.
Megint másoknak ez pedig egy kizárólagos ok. Sajnos ezt csak ti tudhatjátok, hogy nálatok hogy alakul, hogy viszonyultok ehhez.
Miért lenne már halálra ítélve??
Mások is vannak, akiknek nincs gyerekük, vagy mert nem lehet, vagy mert esetleg nem akarnak.
Már ne bántódj meg, de nem kellene ennyire befolyásolhatónak lenned. Egy hete ismersz valakit felületesen (sem, ennyi idő alatt), ő hasonlóképpen ismer csak téged, és te rögtön mélységesen elgondolkozol azon, amit ő gondol...
Én azt gondolom erről, hogy a kedves új munkatársat kiosztottam volna, hogy jobban teszi, ha ezentúl a saját munkájával törődik az én magánéletem helyett, és a minimumra szorítom a vele való kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!