Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassagkotes utan mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marletzikilyennev kérdése:

Hazassagkotes utan mikor mehetek a ferjem utan Izraelbe?

Figyelt kérdés
Hazassagot kotottem, a parom magyar-izraeli allampolgar. En januarban kint voltam nala a megengedett harom honapos idotartamra es kertunk meg egy honap hosszabbitast amit megkaptam. Utana hazajottunk magyarorszagra es osszehazasodtunk. A hazassagi anyakonyvi kivonatot hitelesitettuk a miniszteriumba. Mikor visszarepultunk, Tel-Avivban nem engedtek be az orszagba, masnap reggel visszaforditottak es azota varok hogy ki tudjak menni. A konzulatust hivtam azt mondtak a paromnak kell megkernie a vizumomat ott kint es akkor ki tudok menni. Csak nem tudom ez mennyi idot vesz igenybe? Mar lassan felorlodnek az idegeim. Koszonom mindenkinek aki valami hasznos infot tud adni.

2014. jún. 6. 15:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ezt mi honnan tudjuk, egy magyarországi fórumon, hogy téged mikor engednek Tel-Avivba???
2014. jún. 6. 15:20
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Érdeklődj a Szochnut-nál (6. ker, Paulay Ede u. 1.), ők intéznek ilyeneket, elég jól informáltak.
2014. jún. 6. 15:25
 3/19 A kérdező kommentje:
Tudod arra gondoltam,hogy valaki volt mar esetleg hasonlo szituacioban es mivel itthon kell kivarni az idot, a kerdesem erre vonatkozik.
2014. jún. 6. 15:27
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
lehet, hogy Izrael kivetel, de ha te magyar vagy es olyan kulfoldi allamba mesz ahova vizum kell, v valamilyen engedely, akkor neked az adott orszag Magyarorszagi konzulatusa tud segiteni... az izraeli magyar konzulatus a kint elo magyaroknak segit, nem a magyarorszagon elo magyaroknak... tehat neked itt kell megkerdezned milyen dokumentumookra van szukseged. mas orszagnal igy van, nem hiszem , h Izrael kivetel lenne, csodalkoznek ha ezt az itteni konzulatus mondta volna neked! Itthon osszehazasodtatok, a hiteles\tes mit jelent, aposztillal lett ellatva? gondolom mindket orszagban be kell jegyezni az hazassagotokat, ezt a parodnak kell megtennie , ott kint. nem telejsen tiszta a tortenet, nem minden reszet ertem. a parod most itt van veled, vagy kint?
2014. jún. 6. 15:30
 5/19 A kérdező kommentje:
szoval mivel a hazassagot itt kotottuk es en magyar allampolgar vagyok, Izraelben ebben az eseteben a ferjemnek kell megkernie nekem a vizumot. O kint van mert ot termeszetesen atengedtek a hataron, en pedig itthon maradtam. Itt a konzulatuson is megerositettek ezt, marmint hogy kizarolag o kervenyezheti az en vizumomat.
2014. jún. 6. 15:38
 6/19 anonim ***** válasza:
4-es voltam, akkor naluk ez maskepp van , mit egyebkent, ezt nem tudtam... tippem lenne csak 2-3 honap, de ez csak tipp... kitartas! :)
2014. jún. 6. 15:44
 7/19 A kérdező kommentje:
4-es koszonom szepen a valaszokat, a ket-harom honap iszonyatosan soknak hangzik remelem annyit nem kell varnom....
2014. jún. 6. 15:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ezt mi nem tudhatjuk. A hatóságnál érdeklődj.
2014. jún. 6. 16:19
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem szoktál beszélgetni a férjeddel? Ha ő tudja, hogy kint meg kell kérnie a vízumodat, akkor bizonyára már elindította az eljárást és gondolom megkérdezte, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Nem is értem. Erről nem tájékoztatott téged? Nem hiányzol neki? Miért ilyen a kommunikáció közöttetek?
2014. jún. 6. 16:38
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
És ilyenkor te is hadköteles leszel, mint minden izraeli állampolgár (nő és férfi)? Engem ez érdekelne.
2014. jún. 6. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!