Jordániában bérelt autóval átmehetünk kirándulni Izraelbe egy napra?
Hamarosan Jordániába utazunk, saját szervezésben, és autót bérlünk. Amman és környékén leszünk, és néztem, hogy Jeruzsálem közel van. Szerintetek ha csak úgy elindulunk autóval reggel egy napos kirándulásra Jeruzsálembe, simán jöhetünk - mehetünk a határon? Habár a férjem nem magyar állampolgár. Vagy felejtsük el ezt az ötletet?
Minden válasz segítség lehet, és előre is köszönöm.
Nem szerettem volna itthon izraeli vízummal foglalkozni. Csak egy ötlet volt a fejemben, mi lenne ha... és azon is gondolkodtam, lehetséges-e az izraeli határon egy napos látogató vízumot venni. (pl: Törökországban van) Vagy úgy megvenni a vízumot, ahogy jordániában a reptéren.
Köszönöm a választ.
Ne hasonlítsd Törökországhoz mert ott a vízum csak egyszerűen egy adó forma a külföldiektől. Vizumnak hívják azt is de kifejezőbb ha belépőjegynek nevezed ami Törökországban van.
Izrael vagy épp egy USA vízum egész másról szól ugye.
Ok, értem. Köszönöm a válaszokat.
Férjem is azt mondta, hogy ez felejtős, mikor mondtam neki, eleve az volt az első reakciója, "engem be sem engednének". Ohhh pedig csak 70 km-re leszünk tőle, úgy szerettem volna megnézni Jeruzsálemet. Majd egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!