Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg halálra van ítélve az a házasság, ahol a nő miatt nem lehet gyereke a párnak?
Múlt héten új munkatárs érkezett a munkahelyemre...Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, mivel közvetlenül együtt fogunk dolgozni. Mint kiderült 6 gyereke van. Kérdezgette, hogy nekünk mikor lesz már... mondtam neki hogy nem lesz, mert nekem nem lehet. Erre azzal támadt nekem, hogy akkor készüljek fel, mert a férjem nem fog velem maradni, és biztos hogy elválik...
Mit gondoltok erről?
Az én ismeretségi körömben elvált egy pár, mert az asszonynak nem lehetett gyereke (mindketten gyerekre vágytak, de egy méhen kívüli terhesség után a nőnek nem lehet másik). Több mint 10 évet voltak együtt, úgy tűnt, hogy szépen élnek gyerek nélkül is (örökbe fogadni nem tudtak, mert mindketten már túl vannak a korhatáron). A nőt egyik pillanatról a másikra elhagyta a férje kb. fél éve. Most láttam a férfit az új feleségével, az új feleségnek pedig már láthatóan gömbölyödik a pocakja.
Szóval sajnos ilyen is van. De szerintem nem ez az álatlános. Nagyon sokakat összetart a szeretet akár gyerek nélkül is.
Ez szamárság. Csak akkor igaz, ha a pasi a nőben nem társat lát, hanem pusztán szülőgépet.
Én azt gondolnám az ilyen munkatársról, hogy egy ostoba liba, aki nem elég, hogy ledobott egy rakás kölköt, de van olyan rohadt önző dög, hogy nem törődik velük. Ráadásul abba akar beleszólni, amihez semmi köze ("mikor lesz már ..."), és kéretlenül osztogatja a rosszindulatú tanácsait. Mi a francnak állsz vele egyáltalán szóba? Hogy beledöngöljön a betonba?
Üzenem neki, hogy ismertem olyan nőt, aki annyi gyereket szült, ahányszor el akarta hagyni a férje. 6 gyereke született, mire a pasi képes volt végre bűntudat nélkül elválni tőle.
Határozottan állítom, hogy NEM!
Nincs igaza a munkatársadnak. Rengeteg olyan házasság van (20-30-40 éve tartó), ahol egészségügyi okok miatt nem lehetett baba, de a férjeknek emiatt eszük ágában sem volt elhagyni a feleségüket. Pedig szerettek volna gyerekeket, hiszen mindent megtettek ennek érdekében...csak mégsem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!