Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kikezdett egy nő a férjemmel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett egy nő a férjemmel. Hagyjam, hogy a férjem egyedül intézze, vagy én is elmagyarázzam neki, hogy mihez tartsa magát?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 14:40
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
96%
Túl nagy ügyet csinálsz belőle. Bízz a férjedben.
2014. máj. 25. 18:42
 42/50 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek, kedves akárhanyadik válaszadó, tényleg megdöbbentő, hogy milyen válaszok születnek itt. A kérdezőt szidják, amiért számít neki a házassága.
2014. máj. 25. 18:49
 43/50 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a baj, hogy számít neki a házassága, hanem az, hogy hülyén gondolkodik. Úgy áll a kérdéshez, mint egy éretlen kisgyerek, a problémamegoldása olyan, akár a mónyikasó szereplőinek.
2014. máj. 25. 18:53
 44/50 anonim ***** válasza:
73%
Először is többesélyes a dolog.Talán valóban az az igazi verzió,amit a férjed elmondott neked,és nem kell neki a lány,akárhogy töri magát.Talán hazudik,és éppen neki fájna a foga a fiatal húsra,így kicsit kiszínezte a sztorit,és körített hozzá egy szép esti mesét számodra.Talán tovább is ment,ki is kezdett a csajjal,vagy a csaj vele,ő meg vevő volt rá,egyebek.Sok varicói létezik.Mindenestre,én azt mondom,amíg nem észlelsz otthon semmi szokatlant vagy gyanúsat a férjeden,addig ne cselekedj,ne lépj.Így csak magadat alázod meg.Maradj csendben és figyelj,jobbat nem tehetsz.
2014. máj. 25. 19:19
 45/50 anonim ***** válasza:
69%
Elnézést,elírtam:sok variáció létezik.
2014. máj. 25. 19:20
 46/50 anonim ***** válasza:
72%
Én egy 20 évest még csak vetélytársnak sem tekintenék, hanem csak egy taknyos kölyöknek, aki nagyon rosszul méri fel a helyzetét, amikor megpróbálja magát "odatenni". A barátomnak is van egy 18 körüli kis részmunkaidős alkalmazottja, aki rendszeresen mélyen kivágott felsőkben, push-up melltartóban ücsörög a párommal szemben. Mi együtt szoktunk nevetni szegényen, eszünkbe se jut ezzel foglalkozni, mert gyerekszámba vesszük és nem akarjuk megbántani.
2014. máj. 25. 22:45
 47/50 anonim ***** válasza:
92%
Elhiszem, hogy szar érzés, de ne folyj bele. Bízol a férjedben? Elhiszed neki, hogy nem volt semmi "csupán" annyi, hogy kigombolt blúzban illegette magát előtte? Ha igen, akkor bízd a férjedre, hogy le fogja rendezni. Nyilván más a leányzó fekvése, ha nem bízol meg a férjedben, hogy nem viszonozza idővel. De mondjuk ezt sem igazán tudod befolyásolni szerintem. A kirúgatását is bízd a férjedre, ha akarja megteszi, ha nem akarja, akkor nem.
2014. máj. 26. 09:43
 48/50 anonim ***** válasza:
A kigombolt felsőt én nem nevezném kikezdésnek.:) Szerintem lépjetek túl a dolgon, kirúgni meg hülyeség lenne.
2014. máj. 26. 13:21
 49/50 anonim ***** válasza:
35-ös: te nagymellű, sovány szőke vagy? És az olyanokat tartod jó nőnek, mint saját magad?
2014. máj. 26. 19:22
 50/50 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne tegyél semmit. Előbb-utóbb kiderül, még ha a háttérben sunnyogsz is, és akkor le sem mosod magadról, hogy egy irányító, elkeseredett hülye tyúk vagy. Intézze el a férjed egyedül. Ha meg nem intézi el, akkor lapát. Csak így tudsz büszkén, egyenesen kijönni belőle, nem úgy, ha a csitri szintjére lemész és belekezdesz a cicaharcba. Legyen már tartásod...
2014. máj. 27. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!