Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett egy nő a férjemmel. Hagyjam, hogy a férjem egyedül intézze, vagy én is elmagyarázzam neki, hogy mihez tartsa magát?
Én továbbra sem folynék bele az ügybe, főleg, mert ezzel a módszerrel csak csatát nyertél de a háborút elvesztetted. :/
Ha nő amúgy egy jó munkaerő, kár elzavarni. Az meg piedesztálra emelne téged, ha a csajnak úgy kéne ott maradnia, hogy melletted semmi esélye még 20 éves pipiként sem. És te röhöghetnél a markodban, hogy olyan klassz nő vagy, hogy a pozíciód nem veszélyeztetheti holmi kis gidácska.
Hidd el a lány ennél rosszabbul nem is érezheti magát így.
Szóval én ha nagyon intelligensen és fölényesen akarnám lerendezni a dolgot: a férjemre hagynám.
az a baj, hogy az ilyen felkínálkozó kis libák rafináltak. Kirúgja a férjed, ő meg kitalálja, hogy nem igaz, a férjed kezdett ki vele... az ilyen felkínálkozással szépen bebiztosítja magának az állást.
Pedig a kirúgás lenne a legjobb. TAlán ha valaki tanú lenne arra, hogy a csaj próbálkozik, a férjed meg elutasítja.
Kérdező! Mindenkit ki fogsz rúgatni, aki csinos lesz, vagy rámászik a férjedre? Hol lesz a megállás? Csak barnahajú kövéreket foglalkoztathat a cég? Vagy kövéreket is csak kis mellel? Hol fogod abbahagyni?
Kirúgatni, ugyanmár...miért kéne elveszítenie valakinek az állását azért, mert tetszett neki egy pasi. Feltéve, hogy nem a férjed hazudik...
Kérdező, ha így gondolkodsz, lehet hamarosan TE leszel kirúgva és akkor majd megtudod, hol a helyed!!!
Szánalmas vagy!!!
Ha kirúgatod, jöhet a helyére más nő.. ;) de attól neked jobb lesz? :) az egy dolog, hogy itt névtelenül hülyét csinálsz magadból, és jót mosolygunk rajtad, de lehet te tényleg képes lennél lejáratni ilyen szinten magad? :)
Csak szólok, hogy az utcán vagy máshol flörtölhetnek a férjeddel, mondjuk az is biztos, hogy ha a csajszika nyakának esel, tényleg a te szád marad tátva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!