Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én értem félre, vagy bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értem félre, vagy bele kell törődnöm, hogy már 3 gyerekkel maradok egyedül?

Figyelt kérdés
2 gyerekem van a volt férjemtől,és 1 kisbabám az "új" páromtól.5 éve vagyunk együtt.Pár hónapja rengetegszer átjár a szomszédba.Most már ott tartunk,hogy naponta,és van,hogy titokban.Én kétszer átmentem vele,mert ebből volt vitánk,úgy éreztem kihagy ebből a dologból és nem értettem én miért nem barátkozhatok velük,miért nem hívnak engem is.Volt némi hátsó gondolatom,hogy nem csak barátkozni akar ő ott.A szomszédnak ugyan is van 2 lánya,az egyik kb velem egy idős (28)a másik csak 18 éves.Amikor ezt megemlítettem páromnak ő kiröhögött és mondta,hogy ne vonzzak be ilyeneket..szóval nincs semmi csak barátkozik. El is hittem és kb egy hete átmentem én is.Kiderült,hogy jó fejek a szomszédék és ők hívtak is engem,de párom nem szólt.Na itt megint gyanús lett nekem a dolog...Ma voltam ott másodjára és sikerült találkoznom a velem egy idős lánnyal.Ami akkor történt..hát alig bírtam nem elsírni magamat...Párom konkrétan előttem flörtölgetett vele.Nekem legalább is nagyon rosszul esett amit láttam.Eleve egyből mellé ült le..leste minden mozdulatát,csak hogy mondhasson rá valamit..heccelte viccesen...még féltékenykedett is valami barátjára.Ott akart hagyni a szobában a lány anyjával,hogy ők kimenjenek ketten cigizni..a lány inkább elment egyedül boltba..szerintem neki is feltűnt,hogy ezt nem kéne.Azt éreztem,hogy csak azért nem megyünk már végre onnan haza,mert meg akarja várni a csajt,hogy visszaérjen.Volt valami zörgés,erre ő már kérdezte is,hogy nem ... jött vissza? Hazamentünk ,rákérdeztem,hogy ez még is mit jelentsen?Miért ilyen kedves ,figyelmes ezzel a lánnyal?tetszik neki?Erre ő: ..hát nem csúnya...Bevallotta tetszik neki...kérdeztem,hogy le is akar vele feküdni?Erre ő:ne ültess el bennem ilyen gondolatokat... hát köszi..kimentem sírni.Jött utánam,hogy de hát ő engem szeret és félreértem a dolgot.Megígéri nem megy át többet a szomszédba,csak még utoljára szombaton,mert buli lesz.Én is megvagyok hívva,de ha megyek,szerintem abból botrány lesz...A másik,hogy hogy higgyem el,hogy nem megy át többet? Az van bennem,ha megtiltom,hogy átmenjen úgy is átmegy titokban...Tudom kívülről nézve nagyon egyszerű a válasz..hagyjam el..de van 3 gyerek...
2014. márc. 7. 04:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Miert lenne botrany, ha mennel te is a buliba?
2014. márc. 7. 04:58
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát, egy biztos: azt elhiheted, hogy abban a buliban azért lenne egyedül botrány, mert ő csinálna valamit, amire te jogosan kaphatnád fel a vizet! Undorító patkány! Hiszen, már ha csak belegondolsz, miért lehetne botrány?! Ja, mert hogy ő flörtölget, és az valószínűleg nem tetszene neked?! Na, ne már! Ne haragudj, de szerintem itt ez az egyetlen megoldás, ne hagyd magad megalázni, mert elhiheted, hogy innentől kezdve titokban fogja csinálni, mert látta, hogy mi a hatás... Tényleg undorító, én ilyen embert nem tűrnék meg a közelemben.
2014. márc. 7. 05:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Kedves első! Azért,mert nem tudnám nézni megint azt,hogy flörtölget a lánnyal,és biztosan nem hagynám szó nélkül.
2014. márc. 7. 06:04
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem beszélsz a szomszédlánnyal? Mert ugye ezek a dolgok két emberen múlnak. Ha ő határozottan közli vele, hogy zavarja, amit a pasid csinál, akkor talán észbe kap és leáll.
2014. márc. 7. 06:23
 5/18 anonim ***** válasza:
54%
28 évesen 3 gyerek két apától.. nem semmi! Ilyen csúnyán nem akartam fogalmazni mint az előttem szóló, de saccperkábé nagyjából ugyanaz a véleményem. Ha a pasi menni akar, úgyis menni fog. Nem tudom, miért nem lehet előre gondolkodni, hogy egy kapcsolat nem biztos, hogy sírig tart!
2014. márc. 7. 07:23
 6/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem biztos, hogy egyedül maradsz, ha el bírod viselni, hogy a párod esetleg majd időnként megcsal, még élhettek békésen, csak elnézőbbnek kell lenned. De ha inkább választod az egyedülmaradást, mondjuk én megértem. Mondjuk amíg csak flörtölgetés van én nem lépnék még semmit.
2014. márc. 7. 07:37
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem értek egyet azokkal akik azt írják beszélj a szomszédlánnyal az olyan gáz, ha nem vele akkor majd mással kezd ki. Nem biztos hogy elhagy de hogy csalni fog az biztos.
2014. márc. 7. 07:49
 8/18 A kérdező kommentje:
5-ös...Nem én vagyo 28 a lány..én 30.De most miért háborít fel a 3 gyerek 2 apától? :D Nem ismersz,nem tudhatod mi miért van az életemben,de már ítélkezel.
2014. márc. 7. 08:45
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Én átmennék a buliba és én is flörtölgetnék.Utána kíváncsian várnám hogy mit szól hozzá. Ha sértené és kiakadna akkor megmondanám hogy nekem is rosszul esik ugyanaz. Ha nem sértené akkor kiderülne hogy hidegen hagyom, és nagyon elkellene gondolkodni a dolgon.
2014. márc. 7. 09:25
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Semmiképp ne beszélj a lánnyal, egyrészt megalázod magad, másrészt nem leszel ott minden nő közelében, akivel szóba áll. Felesleges szólni.

Viszont a férjedet oszd ki erősen és közöld vele, hogy te erre nem vagy kiváncsi, hogy megalázott a másik család előtt, mert nyilván nem csak neked tűnt ez fel és hogy szedje a cuccát, hello.

Vagy megijed és összeszedi magát vagy kap az alkalmon, mert magától még nem volt hozzá ereje.

Undorító féreg. Én szembeköpném, ha így megalázna.

2014. márc. 7. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!