Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én értem félre, vagy bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értem félre, vagy bele kell törődnöm, hogy már 3 gyerekkel maradok egyedül?

Figyelt kérdés
2 gyerekem van a volt férjemtől,és 1 kisbabám az "új" páromtól.5 éve vagyunk együtt.Pár hónapja rengetegszer átjár a szomszédba.Most már ott tartunk,hogy naponta,és van,hogy titokban.Én kétszer átmentem vele,mert ebből volt vitánk,úgy éreztem kihagy ebből a dologból és nem értettem én miért nem barátkozhatok velük,miért nem hívnak engem is.Volt némi hátsó gondolatom,hogy nem csak barátkozni akar ő ott.A szomszédnak ugyan is van 2 lánya,az egyik kb velem egy idős (28)a másik csak 18 éves.Amikor ezt megemlítettem páromnak ő kiröhögött és mondta,hogy ne vonzzak be ilyeneket..szóval nincs semmi csak barátkozik. El is hittem és kb egy hete átmentem én is.Kiderült,hogy jó fejek a szomszédék és ők hívtak is engem,de párom nem szólt.Na itt megint gyanús lett nekem a dolog...Ma voltam ott másodjára és sikerült találkoznom a velem egy idős lánnyal.Ami akkor történt..hát alig bírtam nem elsírni magamat...Párom konkrétan előttem flörtölgetett vele.Nekem legalább is nagyon rosszul esett amit láttam.Eleve egyből mellé ült le..leste minden mozdulatát,csak hogy mondhasson rá valamit..heccelte viccesen...még féltékenykedett is valami barátjára.Ott akart hagyni a szobában a lány anyjával,hogy ők kimenjenek ketten cigizni..a lány inkább elment egyedül boltba..szerintem neki is feltűnt,hogy ezt nem kéne.Azt éreztem,hogy csak azért nem megyünk már végre onnan haza,mert meg akarja várni a csajt,hogy visszaérjen.Volt valami zörgés,erre ő már kérdezte is,hogy nem ... jött vissza? Hazamentünk ,rákérdeztem,hogy ez még is mit jelentsen?Miért ilyen kedves ,figyelmes ezzel a lánnyal?tetszik neki?Erre ő: ..hát nem csúnya...Bevallotta tetszik neki...kérdeztem,hogy le is akar vele feküdni?Erre ő:ne ültess el bennem ilyen gondolatokat... hát köszi..kimentem sírni.Jött utánam,hogy de hát ő engem szeret és félreértem a dolgot.Megígéri nem megy át többet a szomszédba,csak még utoljára szombaton,mert buli lesz.Én is megvagyok hívva,de ha megyek,szerintem abból botrány lesz...A másik,hogy hogy higgyem el,hogy nem megy át többet? Az van bennem,ha megtiltom,hogy átmenjen úgy is átmegy titokban...Tudom kívülről nézve nagyon egyszerű a válasz..hagyjam el..de van 3 gyerek...
2014. márc. 7. 04:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj, fájni fog, amit mondok, de szerintem ennek vége van. Egyáltalán nem is próbálkozik, mert ha kicsit megtetszik valaki, akkor pont, hogy inkább kerülnie kéne, ha te is fontos vagy neki, de ő nyíltan bevallja. Te meg azzal, hogy nem dobtad ki rögtön, engedélyt adtál rá, hogy ezt megcsinálhatja veled. Ez a pasi egy gyáva köcsög, most még nem mer szakítani, mert még sajnál téged, inkább megvárja, amíg a csaj iránti érzelmei annyira erősek lesznek, hogy nem fog veled foglalkozni és majd akkor fog lelépni. Vagy még nem biztos benne, hogy a csaj összejönne-e vele és ezért inkább megvárja, amíg biztos lesz benne. Az, amit csinál az nagyon gáz, lényegében nyíltan lecserélt téged, de még azért tartaléknak meghagy. Te meg ehhez hozzájárulsz azzal, hogy nem dobod ki. Tudom, hogy nagyon nehéz lehet, főleg 3 gyerekkel, de ez a srác úgyis le fog lépni, ha nem vele (ami csak a csajon fog múlni), akkor majd lesz más, esetleg azt már titokban fogja csinálni. Te ennél sem csináltál úgy sem semmit, úgyhogy nyugodtan megteheti.
2014. márc. 7. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Sajnos volt már rá példa,az ismeretségi körömből,hogy a férfi a szomszédnőjével kavart,mert ő "kéznél volt"

Később le is léptek.A feleség azelőtt duci volt, mára sovány lett, és tizenévvel fiatalabb srácokkal szórakozik...

Nagyon gyanús,és nem a férjeden múlna, ha lenne köztük valami.Ő hány éves?

Könnyű azt mondani kívülállónak, hogy rúgd ki.Nehéz lenne 3 gyerekkel egyedül,de ez se állapot, hogy tűröd.

Menj el a buliba,figyelj,és ha kell oszd ki.Állj a sarkadra.

Tudja már,hol a határ.Ne tűrj el mindent tőle.

2014. márc. 7. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

"5-ös...Nem én vagyo 28 a lány..én 30.De most miért háborít fel a 3 gyerek 2 apától? :D Nem ismersz,nem tudhatod mi miért van az életemben,de már ítélkezel."

Megmondom miért "hárorít" fel. Mert még 30 vagy.. ez a pais is lapát lesz előbb-utóbb. És még mindig csak 30 vagy.. majd jön egy következő.. esetleg annak is szülsz egyet.. és öt év múlva megint jön egy új... annak is.. és 40 évesen ott fogsz állni 5 gyerekkel, 4 különböző apától. Nem tudom miből élsz... de ennyi gyereket te egyedül fel tudsz nevelni? Vagy majd behajtod a gyerektartásokat, ugye? És az ilyenek kerülnek be a Házon kívül-be, hogy ott áll számtalan gyerekkel egyedül a világban, és megadják a bankszámlaszámodat, ahova lehet utalni a "segítséget". Na ezt tartom én felelőtlen szülői viselkedésnek, de hát vannak akik ezt szeretik. Sok sikert.

2014. márc. 8. 08:56
 14/18 A kérdező kommentje:

13-as..neked van egy képed valamiről amiről valójában fogalmad sincs. Ne általánosíts szerintem.Persze szíved joga...De ebből most azt akarod kihozni,hogy maradnom kellett volna egy olyan ember mellett akitől volt 2 gyerekem de xart a fejünkre mind anyagilag mind mindenhogyan? Sokkal jobb anyagi helyzetben voltam nélküle egyedül a 2 gyerekkel mint vele.A 3. babám apjáról sem tudok itt elmesélni mindent,mert rengeteg pozitív dolog van vele kapcsolatban és nem az anyagiakra gondolok.

Kedves többiek,köszönöm,hogy írtatok! A buli amúgy nem fulladt botrányba,mert párom nem is szólt a csajhoz.Bár nem is volt ott sokáig.Valaki kérdezte hány éves a párom, 35. Azóta nem ment át a szomszédba.A buli alatt lecsúszott 2-3 pohár bor és megkérdeztem páromtól,hogy komolyan ez a csúnya csaj tetszik neki,és erre akar lecserélni? A válasz: Én nem mondtam,hogy szép és nem akarlak lecserélni...Szóval nem tudom...még mindig gondolkodom mi legyen.Az is lehet ebben az egészben,hogy vidékre költöztünk és nem volt már kb 2 éve kapcsolata (baráti) a női nemmel.Régebben városban sok barát barátnője volt. Bár szerintem nem létezik fiú lány barátság. Ez olyasmi lehet,hogy ha nem találkozol sokáig nőkkel,akkor az első megtetszik,mert más mint a megszokott..nem? Vagy megint naív vagyok?...Mondjuk ha ez a helyzet az sem túl megnyugtató.

2014. márc. 10. 12:10
 15/18 A kérdező kommentje:
OFF: Ja és 13-as..gyerektartást lassan 3 éve nem láttam...de fogok érte küzdeni,ha tetszik neked ha nem,ugyanis ez a gyerekeknek jár...ennyi.
2014. márc. 10. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:

12.vagyok.örülök, hogy nem lett botrány végül.

De azt tudd,hogy nem feltétlenül csinosabb csajokkal csalják meg az ember lányát.Én is elhűltem, mikor megláttam, kivel lépett félre a párom:((

Nem mintha egy bombázóval történő megcsalás jobb lenne, de azért mégis...:(

A lány se közeledett a férjedhez a buliban?

Amúgy a költözés lenne a legjobb, de gondolom, nem könnyen kivitelezhető,és az se garancia sajnos semmire, mert ha akarják, úgyis megtalálják egymást.

Én drukkolok, hogy minden jól alakuljon.

2014. márc. 10. 13:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy megcsaltak téged 12-es. :( Miért van az,hogy ha nekem csak eszembe jut hogy megcsaljak valakit,már belebetegszem???De tényleg..biztos másik bolygón kéne élnem. Amúgy a szitu az,hogy máig minden rendben volt.Tényleg nem ment át szomszédozni csak annyira hogy áthívja a csaj anyját megnézni nálunk valamit. De ma fészbúkon írt neki egy olyat,hogy egy régebbi megbeszélt találkozóra a csaj anyjával,csak akkor megy ha ő is ott lesz..mármint a lány. És ezt előttem írta,itt ültem mellette.Láttam..szóltam is neki,hogy ez nem frankó..és össze is vesztem vele...kicsivel később megmondtam hagyjuk kettőnket a francba,találja ki hova megy holnap aludni. Amúgy tök jó,hogy ő simán nyugodtan alszik most is és csak nekem jár az agyam ezen az egészen. Beszéltem egy haverjával akihez menne ha mi elválunk.Szerinte ez csak egészséges flört és a férfiaknak erre szükségük van...Értem én..de ha tudja hogy ez nekem fáj..miért előttem csinálja??????
2014. márc. 15. 23:51
 18/18 xeniah ***** válasza:
Egészséges flört nem létezik, és attól sem lenne jobb, ha a hátad mögött csinálná. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :(
2014. márc. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!