Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek tud bocsánatot kérni? (párok, lányok, fiúk, férfiak, nem férjek is írhatnak! )
Azon gondolkodom a kb. 10 évnyi párkapcsolataimból következtetve, hogy a férfiak nem tudnak bocsánatot kérni, legalábbis tőlem nem.:D
Vagy csak ők másként fejezik ki, mert nem olyan magas az érzelmi intelligenciájuk, mint a nőké?
Vagy a férfilétbe nem fér bele, mert megalázkodásnak látják? Még akkor sem, ha megbántanak valamivel? Vagy ők nem érti meg ezt a "nem az a baj, amit mondasz, hanem ahogy mondod" dolgot?
Miért nem akarnak (ésszel) megérteni bennünket? Mi mindig mindenben kedvezünk, meg akarjuk érteni, "jaj, csak férfi", ezen az oldalon is ezt tapasztalom. De minket nem kellene ugyanúgy megérteniük?
exvőlegényem soha nem kért bocsánatot, de amikor azt mondta, hgy ha neked van igazad, bocsánatot kérek, bebizonyítottam, erre elpirult és elhúzott otthonról...ő az a ítpus, aki at iszi, hogy mindig neki van igaza, ő volt a "főnök" mindig azt kellett csinálni ami neki tetszik, de az sem volt jó. nem véletlenül ex
a következő párom, meg mindig hibázik és mindig bocsánatott kér, a bocsánatjaival tele a padlás!
Egy exem volt, aki tudott. A többi nem.
A legutolsó mindig letudta ennyivel:
"Jó, fa$z voltam. De te meg.... " (itt jött a hárítás, visszatámadás....)
Az érzelmi intelligencia nem a nők kiváltsága, hanem a lelkileg differenciált, érzékeny embereké.
Az nem tud bocsánatot kérni, akit vagy annyit ütöttek gyerekként, megaláztak, és erőszakkal kényszeríteték bocsánatkérésre - például a nem túl magas érzelmi IQ-val, de annál nagyobb egóval és erőszakossággal bíró anyjuk -, hogy felnőve csakazértsem kérnek soha senkitől sem bocsánatot (de maguknak sem tudnak soha megbocsátani), vagy azok, akik azt hiszik, hogy a bocsánatkérés egyenlő a gyengeséggel. A kettő egyébként nagyon összefügg: mármint amit én leírtam okként.
Vannak, akik hamar kérnek bocsánatot, szinte automatikusan, mert ők szerintük JÓK, de egy percig sem gondolják komolyan, ugyanúgy aljaskodnak tovább legközelebb is. Ilyenkor a megbocsátás megalázó érzéssé lesz az emberben, a bocsánatkérésnek pedig nincs súlya - hiteltelen az az ember, aki folyton bocsánatot kér, de nem változtat a magatartásán és a jellemén.
Akár férfi, akár nő.
Igen, tud. Odabújik hozzám, és úgy kér bocsánatot. Utána megbeszéljük.
Sokszor van az, hogy nem ő vagy én a hibás, hanem mindketten. :)
exem nem tudott, mndig úgy volt vele, csak neki lehet igaza, ha bebizonyítottam az ellenkezőjét bocsánat helyett, elment otthonról.
a mostani meg annyi hibát övet el, ahányszor csa találozunk kapom a bocsánatérést. tele vele a padlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!