Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a férjem nem tud szóban bocsánatot kérni, csak ajándékkal?
Elfogadnám így. Ha nem a szavak embere, ne is várd tőle.
Érzi, megbántott, helyette beszéljen a virág.
Nézem ezeket az amerikai filmeket. Köszönés helyett is mondják, szeretlek.. Szinte már elcsépelten hangzik ennyiszer.
Nem tartom bajnak, és nem tartom problémának. Ő nem egy locsifecsi, és kész.
Ha eddig nem volt probléma gondolom az első 2 évben is előfordult akkor ne most akadj ki rajta.
Én el tudnám fogadni.ű
Akkor te még nagyon jó helyzetben vagy! Az én párom dettó ugyancsak nem a szavak embere, de ő nem lep meg másnap vagy később semmivel, hanem úgy tesz mintha én lennék a hibás.
Egyik nap is.
Tökre megbántott, és elegem lett elmentem egyet sétálni.
Erre pont belefutottam a szomszédba aki látta hogy tökre ki vagyok borulva.
A szomszéd aki a párom jó haverja átment hogy megkérdezze mi a baj, tud-e valamiben segíteni, csak annyi volt a párom válasza, hogy nem tudja mi bajom van.
(ja, ezt a szomszéd mesélte)
Nem fogja kimondani soha, sajnos!
Én nem igazán értem,hogy mi a kérdés.Leírtad,hogy a Férjed hogy szokott bocsánatot kérni,kajak át is látsz az egészen,hogy az ajándékokat azért kapod/kaptad,mert csak ÚGY TESZ mintha Te lennél a hibás,de valójában tudja,hogy nem így van,mert erre ott az ajándék a bizonyíték.Akkor megintcsak nem értem,hogy mi a kérdés.:)
Olyan mintha problémát akarnál csinálni ott ahol nincs.
Talán kicsit irigy vagy féltékeny ez a kollegina!;)
Ne aggódj, ügyesen kezeled ahogy látom a leírtakból ezt az egészet ezt a mondhatni "rossz tulajdonságát" a Férjednek.Ami tulajdonképpen hidd el,hogy nem is annyira rossz,illetve lehetne rosszabb is jóval.Van aki még így sem fejezi ki a bocsit.És mint írtam,Te ügyesen át is látsz az egészen.Csak így tovább.6 év szerintem meg már amúgy is elég bizonyíték a hosszútávra!:) 7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!