Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Baj, ha a férjem nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha a férjem nem tud szóban bocsánatot kérni, csak ajándékkal?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk (6 év, ebből 4 év házasság) még sosem kért szóban bocsánatot. Ha megbánt, úgy tesz, mintha én lennék a hibás, majd másnap virágcsokorral / ékszerel / egyéb ajándékkal állít haza. Szerintetek ez probléma? Vagy fogadjam el, hogy ő ilyen, nem fogja kimondani soha? (Nem a szavak embere egyébként.)
2013. okt. 17. 20:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Legalább valami gesztust tesz. Fogadd el. Van aki nem mondja ki, meg szarik is bele. Az enyém is ajándékoz, igaz ki is mondja mellé. Én nem bánom, egyébként is kapok ezt-azt, de ha megbánt akkor mindig. Különben is imádom az ajándékokat, szóval tök jó. :)
2013. okt. 17. 20:18
 2/22 anonim ***** válasza:
51%

Elfogadnám így. Ha nem a szavak embere, ne is várd tőle.

Érzi, megbántott, helyette beszéljen a virág.

Nézem ezeket az amerikai filmeket. Köszönés helyett is mondják, szeretlek.. Szinte már elcsépelten hangzik ennyiszer.

Nem tartom bajnak, és nem tartom problémának. Ő nem egy locsifecsi, és kész.

2013. okt. 17. 20:22
 3/22 anonim ***** válasza:
26%
Örülj a virágoknak, meg az ékszereknek!
2013. okt. 17. 20:27
 4/22 anonim ***** válasza:
26%

Ha eddig nem volt probléma gondolom az első 2 évben is előfordult akkor ne most akadj ki rajta.

Én el tudnám fogadni.ű

2013. okt. 17. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

Akkor te még nagyon jó helyzetben vagy! Az én párom dettó ugyancsak nem a szavak embere, de ő nem lep meg másnap vagy később semmivel, hanem úgy tesz mintha én lennék a hibás.

Egyik nap is.

Tökre megbántott, és elegem lett elmentem egyet sétálni.

Erre pont belefutottam a szomszédba aki látta hogy tökre ki vagyok borulva.

A szomszéd aki a párom jó haverja átment hogy megkérdezze mi a baj, tud-e valamiben segíteni, csak annyi volt a párom válasza, hogy nem tudja mi bajom van.

(ja, ezt a szomszéd mesélte)

Nem fogja kimondani soha, sajnos!

2013. okt. 17. 20:37
 6/22 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk ugy működik, hogy ha összekapunk valami apróságon. (komoly vitánk nem volt) A nyolc év alatt nem tudunk úgy összeveszni, hogy még aznap ne beszéltük volna meg. És persze szeretkeztünk. Még elalvás elött. Sose vittük másnapra a dolgot. Persze az állandó stabil vitanélkükiség oda vezethet, hogy nem tudják kezelni a vitát. Vállalni kell és kimondani hogy bocsánat , és elfogadni azt , és elismerni. nyugázni egy : "semmi baj , nem haragszom" -mal.
2013. okt. 17. 21:08
 7/22 anonim ***** válasza:
52%

Én nem igazán értem,hogy mi a kérdés.Leírtad,hogy a Férjed hogy szokott bocsánatot kérni,kajak át is látsz az egészen,hogy az ajándékokat azért kapod/kaptad,mert csak ÚGY TESZ mintha Te lennél a hibás,de valójában tudja,hogy nem így van,mert erre ott az ajándék a bizonyíték.Akkor megintcsak nem értem,hogy mi a kérdés.:)

Olyan mintha problémát akarnál csinálni ott ahol nincs.

2013. okt. 17. 21:53
 8/22 A kérdező kommentje:
Csak ma mondta a kolléganőm, hogy ez hosszútávon nem tartható, halott kapcsolat. Mások véleménye érdekelt a dologról.
2013. okt. 17. 22:05
 9/22 anonim ***** válasza:
26%

Talán kicsit irigy vagy féltékeny ez a kollegina!;)

Ne aggódj, ügyesen kezeled ahogy látom a leírtakból ezt az egészet ezt a mondhatni "rossz tulajdonságát" a Férjednek.Ami tulajdonképpen hidd el,hogy nem is annyira rossz,illetve lehetne rosszabb is jóval.Van aki még így sem fejezi ki a bocsit.És mint írtam,Te ügyesen át is látsz az egészen.Csak így tovább.6 év szerintem meg már amúgy is elég bizonyíték a hosszútávra!:) 7-es voltam.

2013. okt. 17. 22:27
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
Anyám lassan 30 éve tartja így a kapcsolatot apámmal... Gondolom ő se bánná, ha kapna ajándékokat, de mivel nem kap úgy van vele, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2013. okt. 17. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!