A sógórom hétvégén eléggé berúgott egy buliban, ahol közösen voltunk. Megcsókolt és szerelmet vallott. Ma bejött a munkahelyemre bocsánatot kérni (? ).
Próbáltam poénnal elütni, de nagyon feszült volt, végül bevallotta hogy egy ideje tényleg szerelmes belém, nem csak a pia beszélt belőle.
Mit tegyek? Beszéljek a férjemmel? Vagy elég ha kerüljük egymást a sógorommal?
őszinteség.
mert ha csak kavarsz többet ártasz.
viszont te miért hagytad hogy megcsókoljon?
Bocs lemaradt.
Én biztos elmondanám a férjemnek, a helyedben. Majd együtt megbeszélnék az egészet.
Nehogy, még a végén mástól tudja meg( írtad, hogy buliba voltatok).
én megkérdezném, emlékszik-e egyáltalán... oké, hogy a részeg ember őszinte, de van az a szint, mikor szerelmesre issza magát... engem pl. a legjobb barátom csókolt szájon (úgy, hogy bnője volt), másnap nem is emlékezett...
Én megkérdezném, emlékszik-e, ha tagadja, hagyd a francba. Ha nem csinál semmit, felesleges szítani a feszkót a két tesó közt. Ha emlékszik, bocsánatot kér, de bevallja, hogy szeret, akkor megkérném, hogy Ő(!) mondja el a férjemnek
Mondd el a férjednek!
Előbb utóbb úgyis kiderül, mert miért ne derülne, akkor pedig az lesz, hogy biztos viszonzod,azért "titkolóztál".
Gondolom ezentúl szeretnéd kerülni vele a buliban való együttes részvételt, erre is kell magyarázat. Az a tiszta, ha elmondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!