Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinnaljak ha, tegnap megcsokolt (nem is egyszer) egy fiu, utana nem foglalkozott velem amikor talalkoztunk es cigizett mikozbe megigerte hogy nem fog.!?

Figyelt kérdés
Lehet valamit rosszul csinaltam a csoknal?

2013. jún. 24. 07:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kije vagy neki hogy számonkéred...? Lesmárolt párszor mert hagytad és pont. Nem voltál neki ennél több két hét mulva a nevedre sem fog emlékezni.
2013. jún. 24. 07:33
 2/11 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy kavarás. Egyszerű prédaként tekintett rád és kész. Esély, hogy komoly legyen a kapcsolat, nem sok.
2013. jún. 24. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Shevy te kis pesszimista :D A csávó nagyon szerelmes lett, és ettől megijedt ezért nem foglalkozott veled. Plusz a nagy idegességébe nem tudta megállni, h rá ne gyújtson sztem. ;)
2013. jún. 24. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pesszimista... inkább derpessziós realistát mondanék :) Megártott a horrofilm... :(
2013. jún. 24. 07:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta h azert nem foglalkozott velem mert nem bir 70 fele szakadni..de csok elott utan mondogatta h mennyire szeret
2013. jún. 24. 07:40
 6/11 anonim ***** válasza:

nelegyél már ostoba... jelenleg alszik aztán jot mulat rajtad a haverjaival amig valamelyik spanja kifizeti morogva az elvesztett fogadást.

Ne szőjj ebbe többet nem soha nem is volt és nem is lesz több.

Csak akkor ha a lábadat is szétteszed neki...

2013. jún. 24. 07:43
 7/11 A kérdező kommentje:
De ha megkerdezte h most egyutt vagyunk-e?es en valaszoltam h még nem tudom
2013. jún. 24. 07:45
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor meg? túl fiatal vagy. Nem kell komolyat beleképzelni mert valami gyerek csókolózott veled...
2013. jún. 24. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Annyira sajnálom, hogy el kell keserítselek, de Shevy kollégának igaza van. Lehettek vagy 14 évesek. Menőcsávó, szórakozott kicsit, hagytad magad, íg jártál. Örülj neki, hogy nem két évvel idősebb vagy, akkor meg is dugott volna, aztán pisloghatnál, hogy miért is tartanak r*bancnak
2013. jún. 24. 08:14
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 08:14

Köszönöm Sir :)

De sajnos ehhez manapság nem kell 14 nél idösebbnek lenni... Sőt... :(

2013. jún. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!