Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal osszevesztunk, egy honapja nem talalkoztunk. O azota irt 2 sms-t,2 hete, es egy hete. Szeretnek bekulni, most irjak neki en?
Vagy inkabb legyen noi buszkesegem, es varjam meg , mig ujra ir? Vagy lehet azt gondolja , most mar nekem kellene irnom?
19 L
Hát akkor hagyjad, teperjen egy kicsit.
Ezek után ha nem köpi ki a belét, hogy vissza szerezzen, akkor hanyagold.
Majd ha úgy érzed eleget futott, akkor talán visszafogadod, addíg legyen tartásod, ne hagyd, hogy hülyére vegyenek.
Egy hónapja nem beszéltetek??? Ez milyen kapcsolat? És azon vesztetek össze, hogy nem szán rád elég időt? itt a bizonyíték, hogy tényleg nem, úristen..
Mi, ha nagyon durván összeveszünk, két napnál többet nem bírunk ki, lehet hogy ugyanúgy haragszom rá, de én utálom ezt a büszkeséget meg utálok vele sz*rban lenni, főleg hogy jobban szeretem bárkinél, ezért keresem vagy ő keres. de egy hónap.. nekem ez sok
Amúgy mit vársz? írt két sms-t, ez nem kapcsolat.. egy hónapot nem lehet kibírni, ha az ember szerelmes, főleg ha csak ilyen bagatell dolgon vesztetek össze.
Valaszoltam neki, annyit kerdezett, hogy vagyok. Mutottek es erre irt, hogy vagyok. Irtam , hogy jol. Ez volt egy hete. Azota semmi.
Ezen gondolkodtam, hogy irjak- e most en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!