Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vagyok a barátom 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok a barátom 14 nagyon messze lakik lassan 6 hónapja járunk és még sosem találkoztunk mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem lassan már 4 éves h megismertem....épp ma találkozhattunk volna de családi gondjai támadtak...szeretem...de néha úgy érzem hogy nem tudok megbízni bent...de még is...értelmes válaszokat kérlek szépen.
2013. máj. 25. 13:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Nagy tévedés, nem barátod. Nevetséges, hogy a gyerekek már ezt is szerelemnek tartják.
2013. máj. 25. 13:41
 2/20 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Majd találkoztok, aztán meglátjátok mi lesz. Ez így nem igazi kapcsolat.
2013. máj. 25. 13:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kapcsolat. :)

De aranyos nagyon.

2013. máj. 25. 13:42
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Hogy jártok ha még nem is találkoztatok?
 5/20 anonim ***** válasza:

sosem találkoztunk és járunk?

Én Peris Hilton-al járok, de még nem találkoztunk.

Azért ez erős még egy 13-évestől is.

6/20 Költőnő? ***** válasza:
ez nem kapcsolat, de azért kis cuki
2013. máj. 25. 13:47
 7/20 anonim válasza:
aranyom hogy a bánatba járhattok ha még találkozni sem találkoztok??
2013. máj. 25. 13:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne támadjátok le annyira szegényt:D biztos ti is úgy gondoltátok akkoriban, hogy mennyire szerelmesek vagytok.

Figyu, ez tényleg nem kapcsolat, és nem jártok, ha még egyszersem találkoztatok. Nem tudod milyen élőben, hogyan beszél, hogyan viselkedik, nem ismered annyira, nem vagytok párkapcsolatban.

Ha lesz majd rá lehetőség, találkoztok, de addig is ne ezen gürcölj. Éld rendesen tovább az életed, tanulj és ismerkedj másokkal is, biztos ő is ezt teszi, amiért néha beszéltek neten. Majd meglátod mi lesz később belőle.

2013. máj. 25. 13:54
 9/20 anonim ***** válasza:

Pedig igen is létezik netszerelem, lehetséges így is beleszeretni valakibe(tapasztalat). Az viszont biztos, hogy találkozások nélkül kb. 15 éves korig fenntartható. 12-14 bár kívánod a szexet is, még nem akarod megtenni, és én is így voltam ezzel ebben a korban - minden este a szexre gondoltam, de a valóságban még vártam volna vele pár évet, ha fel is kínálkozik a lehetőség.

Tehát néhány év múlva, főleg amikor majd látod, hogy az osztálytársaid is enyelegnek, nagyon fogsz vágyni a közelségére, tehát találkoznotok KELL ha folytatást akartok.

Milyen családi gondjai támadtak? Tök fura, hogy pont ma. Vagy az volt a családi gond, hogy nem engednék el? Sajnos ez természetes ebben a korban. Engem még 17 évesen sem engednek CSAK BARÁTOKHOZ(nem szexpartyra, pasival aludni, vagy részegre inni magam) 100 km-re busszal, mondjuk szerintem ez már nem túl reális.

Tehát 17-18 évesen szerintem már azért találkozhattok, ha még akkor is úgy fogjátok gondolni.

Szerintem a legjobb, ha felmész skype-ra, és webkamerán keresztül beszéled meg vele ezt a "bizalom" dolgot. Akkor látod a reakcióját.

17/L

2013. máj. 25. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

ezt hívják úgy, hogy szerelmes vagy a szerelembe.

De hamar rájösz, hogy komolytalan a dolog.

2013. máj. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!