Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok a barátom 14 nagyon messze lakik lassan 6 hónapja járunk és még sosem találkoztunk mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem lassan már 4 éves h megismertem....épp ma találkozhattunk volna de családi gondjai támadtak...szeretem...de néha úgy érzem hogy nem tudok megbízni bent...de még is...értelmes válaszokat kérlek szépen.2013. máj. 25. 13:40
11/20 anonim válasza:
inkább ilyen szerelem, ennyi évesen, mint az hogyha már össze vissza szeretkeznének..:)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszii a tanácsokat ...(már akinek)...de hülyeség tudom egy 13 évestől de elengedni viszont...nem megy....elterveztem de már most hiányzik.:(
2013. máj. 25. 14:04
13/20 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Plátói a szerelmed, szerintem ebben a korban normális. :)
14/20 anonim válasza:
Eeez nagyon aranyos.:D Szerintem ezt még ne nevezd járásnak.:)és várhatnál még az ilyesmikkel.;)
15/20 anonim válasza:
Az egész pasizással várj még 2-3 évet minimum és a valóságban ismerkedj, hús-vér pasikkal. Ez az egész semmi, ami miatt most szenvedsz. Majd megtudod pár év múlva, mi az igazi szerelem és az abból fakadó szenvedés, hiány, sóvárgás, ne aggódj :D
16/20 A kérdező kommentje:
Szóval..ha jól értettem...szakítsak vele...ne hagyjam h az érzések uralkodjanak rajtam...3 évet várjak még a "pasizással"....de ha 3 év múlva is jó viszonyba leszünk és találkozgatunk akkor próbáljam meg még egyszer?:O kérlek javítsatok ha nem jól értettem..
2013. máj. 25. 14:47
17/20 anonim válasza:
16. Ha szakítasz vele a válaszolók miatt, az azt jelenti, hogy tényleg nem szereted igazán.
Úgy cselekedj, ahogy a szíved diktálja, ki tudja mi történik 2-3 év alatt, együtt lesztek-e még akkor, tartjátok-e kapcsolatot, de ne erőltess semmit(pl. ne szakíts csak emiatt), hagyd magad sodorni az árral.
17/L
18/20 A kérdező kommentje:
De hát most mit csináljaaaaaak??????????? SZERETEM
2013. máj. 25. 15:16
19/20 Költőnő? válasza:
nem kell "szakíts" vele, mert nem jártok. Bogárka, ez plátói szerelem mindkét fél oldaláról és nagyo aranyos és természetes ebben a korban. De ahogy idősebbek lesztek mketten érezni fogjátok, h ez nem igazán fenntartható így. Ettől még találkozhattok, imádhatjátok egymást távolról, aztán majd kinövitek idővel:) Sok sikert hozzá kicsi lány!
20/20 anonim válasza:
Akkor csak maradj vele jóban,és annyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!