Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elköltözik messzebbre. Eddig minden nap találkoztunk. Mit ajánlanátok, mit csináljak?
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt, és már fél éve mindig együtt vagyunk (kivéve mikor suliban vagyunk). Mivel még mindketten tanulunk, a családunkkal élünk, és úgy oldottuk meg a találkozásainkat, hogy egyik nap nálam, másnap pedig nála aludtunk. Már ki sem bírnánk egymás nélkül egy napig...
Szóval. Most messzebb költöznek, és így minden nap jegyet venni a buszon elég költséges lesz. Kiszámoltam, havi 5000-rel számolnom kell. Én az ösztöndíjamból tartom el magam, vagyis abból veszek vonatbérletet a suliig és kajákat magamnak, így ez már nem férne bele. A szüleim elég rosszul állnak anyagilag, főleg most, így rájuk sem számíthatok most. Dolgozni nem tudok elmenni, mert változó időben végzek egyetemen, ráadásul a vonatút is hosszú, így későn érek haza, meg azt sem szeretném, ha ez a tanulás rovására menne. Szóval nem tudom, mi legyen. Nincs valami ötletetek? :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!