Veszekedtem anyósommal, kinek kéne bocsánatot kérni?
Anyósom óvónő. Az a típus, aki fél percet nem marad bent tovább, szerinte a szülők csak lepasszolják a gyereket az oviba. Most is panaszkodott hogy milyen sok gyerek lesz az ügyelet alatt, szemét szülők miért nem oldják meg valahogy. Én mondtam hogy biztos dolgoznak, erre ő hogy biztos van nagymama vagy valaki. Na erre eldurrant az agyam és kicsúszott, hogy hát nem lehet mindenki olyan szerencsés hogy a nagymama óvónő, bár mivel nem vállalja fél napra sem a gyereket ezért az ő unokái is ügyeletbe fognak járni.
Erre megsértődött és hazament.
Tudom, hogy nem neki szültem gyereket és nem kötelessége segíteni megoldani a nyarat. De hogy még szidja is az olyan szülőket akik dolgoznak, az kicsit sok volt.
Nekem kéne nyitnom felé?
Istenem,az ilyen minek megy óvónőnek......
Megsértődhet,ez van!
Biztos nem jó dolgukban viszik a szülők a gyerekeiket.....
De ő is tudja, hogy kik azok a szülők akik dolgoznak. Őket miért kell piszkálni?
Meg főleg az zavart, hogy "majd a nagymama vigyáz a gyerekekre". Ja, hacsak nem olyan mint ő, akivel még 2 óránál többet nem voltak kettesben.
"Istenem,az ilyen minek megy óvónőnek......"
Talán mert szereti a gyerekeket, megvan hozzá a szakmája és ért is hozzá?
Ehhez nem kell annak is hozzájárulnia, hogy a szülőket is szeresse.
Biztos vagyok benne, hogy az anyósod is stresszes, és valószínűleg felhúzza, ha amiatt kell túlóráznia, mert 1-1 anyuka épp pedikűrön van és ezért késik 1 órát. Nem hinném, hogy a dolgozó szülőkkel/nagyszülőkkel lenne baja. Viszont tény és való, hogy sok lusta, nemtörődöm szülő van, vagy olyan, akinek éppen a fodrász fontosabb, minthogy a gyerek az ügyeleten rohadt - az ilyenekre pedig szerintem jogosan mérges.
"mert 1-1 anyuka épp pedikűrön van és ezért késik 1 órát."
és te honnan szopod ezt ki?
melyik kisujjadból?
nehéz elhinni hogy tényleg azért marad a gyerek tovább mert másnak nincs nagymama,aki vigyázzon a gyerekre?
én gyerekem speciel azért ott alvós,mert én gyakran 12 órázok a kórházban(ápolónő)anyós kijelentette hogy a gyerekre nem tud vigyázni,mert a másik unokája,és a menye náluk lakik,elég az neki.....
Jaj kérdező elveteted a súlykot, a napi 8-9 órás ingyens ovi csak ránk jellemző mert sok gyerek éhen halna megfagyna a havi 100-120 e. ft-n élő családoknál.
Nagyon is sok anyuka használja kia rendszert és paszolja le a nagytesot napi 8-9 óra mert így kényelmesebb mint baszakod'i a gyerekkel.
Anmgliában ezt úgy védik ki hogy napi 3 óra ingyenes az oviban anúgy a szülő dolga megoldani a napokat ott nincs tökölödés mint nálunk.
de Angliában megoldott az is h részmunkaidő vagy a cég biztosít ingyen ovit a dolgozóknak
vagy soroljam még mennyivel másabb a helyzet ??
itthon ha nem vállalod a túlórát már ki is rúgnak
számold azt is h nem egyszer 1-1,5 óra csak be a munkahelyre az utazás majd vissza - a 8 óra mellet ez akár +3 is lehet
Kérdező :
mond meg neki h azzal h őket szidja téged is szid hiszen ugyan abban a helyzetben vagy mint azok az anyukák
én is kiakadtam volna de én nem kérnék bocsánatot tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!