Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Veszekedtem anyósommal, kinek...

Veszekedtem anyósommal, kinek kéne bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Anyósom óvónő. Az a típus, aki fél percet nem marad bent tovább, szerinte a szülők csak lepasszolják a gyereket az oviba. Most is panaszkodott hogy milyen sok gyerek lesz az ügyelet alatt, szemét szülők miért nem oldják meg valahogy. Én mondtam hogy biztos dolgoznak, erre ő hogy biztos van nagymama vagy valaki. Na erre eldurrant az agyam és kicsúszott, hogy hát nem lehet mindenki olyan szerencsés hogy a nagymama óvónő, bár mivel nem vállalja fél napra sem a gyereket ezért az ő unokái is ügyeletbe fognak járni.

Erre megsértődött és hazament.

Tudom, hogy nem neki szültem gyereket és nem kötelessége segíteni megoldani a nyarat. De hogy még szidja is az olyan szülőket akik dolgoznak, az kicsit sok volt.

Nekem kéne nyitnom felé?

2013. jún. 12. 22:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

Dehogy oldja mindenki, aki tudná. Pont erről van itt is szó! Valamelyik nap is olvastam, hogy anyuka gyesen van és mondták neki hogy akkor nyugodtan otthon maradhatna a gyerekkel, erre ő tisztára felháborodott.

vannak ilyenek sajnos, és vannak olyanok is akik annyira hülyék, hogy még megoldást sem keresnek. sajnos..:(

2013. jún. 13. 08:32
 22/32 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem kell az anyóst piedesztálra emelni, a kérdező válaszaiból látszik, hogy a saját unokáját nem lehet rá bízni két órára, mert nem vállalja, akkor nyilván nem az az óvónőtípus, aki él-hal a szakmájáért...
2013. jún. 13. 08:32
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

panaszkodhat, hogyne. De ha ő se jobb a deákné vásznánál, akkor ne sértődjön :D

más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem??

2013. jún. 13. 08:34
 24/32 anonim ***** válasza:
28%

ebben egyetértünk, én is írtam hogy mindkettőjükben van hiba, mert nem gondoltak bele a másik helyzetébe.

Anyóst nem akarom piedesztálra emelni, csak kicsit megpróbáltam rávilágítani, hogy valahol őt is meg lehet érteni. egyetérteni nem kell, csak belegondolni:)

2013. jún. 13. 08:37
 25/32 anonim ***** válasza:
93%

Most függetlenül ettől, ismerek olyan 2, 5 évest akit képtelenség otthon lekötni huzamosabb ideig mert neki gyerektársaság kell, amióta bölcsis, kiegyensúlyozott, szeret otthon is lenni, de nem állandóan. Anyuka még nem dolgozik, de a gyereket nem lustaságból, hanem a közösség miatt vitte bölcsibe...

Kérdésre....

Nem kell bocsánatot kérned, nem lehet úgy, hogy azt higyjje az anyósod, hogy neki van igaza.

Majd megbékél....

Nekem is volt, hogy elegem volt a munkámból, felszolgálóként dolgoztam... Sosem azt mondtam, hogy utálom a vendéget, meg minek jön, meg miért nem megy haza, hanem, hogy éppen miért kell berendezési tárgynak nézni, meg flegmának lenni. Nem ugyanaz... Mert ha nincs vendég, nincs munkám.

Ha szülők nem vinnék oviba a gyerekeiket, akkor a kedves anyós mehetne utcát seperni (azt mindig kell)

Remélem a gyerekkkel ennek ellenére rendesen viselkedik, Isten mentsen majd az ilyen óvónőtő....!

2013. jún. 13. 08:38
 26/32 anonim válasza:
75%

Jesszusom, az ilyen minek megy óvónőnek:(

Kitartás! És még VÉLETLENÜL SE te kérj elnézést, mert nincs miért. Valószínű a kedves mama nem szokta meg, hogy őszintén beszéljenek vele. Majd hozzászokik. Vagy sem.

Ő dolga, te ne törődj vele.

2013. jún. 13. 08:45
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem szereti a gyerekeket. Megmondta, hogy azért sem fgog vigyázni az unokákra, mert bőven elég neki az oviban a sok kis "problémaforrás".

Az ovi minden nap 6ig van. Neki addig kell ott lenni. Akkor is, ha 10 gyerek van, akkor is ha már mindet elviszik 5kor. Nem kell túlóráznia, írtam hogy nem is lenne rá hajlandó. Ha mégis marad bent gyerek 6kor, ott hagyja a dadusra.

Két műszak van: 7-13, 13-18.

A nyáron van 7 hét szabadsága, azalatt gondolom ki tudja pihennni magát.

2013. jún. 13. 12:03
 28/32 A kérdező kommentje:

Mi is megoldjuk a nyár nagy részét általában, de most felújítás lesz így 10 hetet kéne otthon lenni. Ez ugye 50 nap szabadság, kettőnkek nincs ennyi összesen. Ráadásul egy csomó elfogyott már, mert év közben is van hogy zárva van az ovi 1-2 napra, mert mennek továbbképzésre meg nyaralni az óvónők, szünet van stb.

Azt is tudom, hogy vannak akik otthon vannak, mégis jár a gyerek oviba. És? Ettől leszek én szaranya? Ha igen, hát vállalom.

Továbbra sem tudom elfogadni, ha egy óvónő azért panaszkodik, mert gyerekekkel kell foglalkoznia egész nap. Igen, ez egy óvónő dolga. Egy ügyfélszolgálatos se panaszkodjon ha ügyfelek mennek hozzá, egy sofős se hogy vezetni kell stb.

2013. jún. 13. 12:09
 29/32 A kérdező kommentje:
De magyarázzátok már meg, hogy miért kell túlóráznia??? Ha 6ig van ovi, akkor addig tart a munkaidő. Miért túlóra, ha 17:50kor megyek a gyerekért mert 17:30ig dolgozok?
2013. jún. 13. 12:13
 30/32 anonim ***** válasza:
62%

Hát így mindjárt más, hogy bevallottan nem szereti a gyerekeket..:( A mondandódból az jött le nekem, hogy ő a szülőkre van kiakadva, ami valamilyen szinten érthető, ezért írtam hogy miért ne panaszkodhatna. Nem azt írtad, hogy az a baja, hogy gyerekekkel kell lennie... Ez így elég szomorú...

A szaranyaság meg nem tudom honnan jött neked, senki nem mondott rád semmi rosszat...

2013. jún. 13. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!