Miért van az, hogy az anyósommal jobban kijövök mint a saját anyámmal?
Már meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet.
Amúgy én is mindig jobban kijöttem az anyósjelöltjeimmel, egy darabig.
Ez olyankor szokott előfordulni, amikor az édesanyuka, vagy nem volt egy jó ember, nem volt jó anya vagy "elég jó anya", vagy kifejezetten rossz anya volt. Az anyósban a meny ilyenkor egyfajta anyapótlékot keres.
Van, amikor ez működik, van, amikor nem.
Azért, mert anyukáddal nem igazán jó a kapcsolatod, ezért anyapótlékot keresel az anyósodban. Ezzel addig nincs is semmi baj, amíg a pároddal jól kijöttök. Sajnos nagyon-nagyon sok hasonló esetet láttam és mindegyikben amikor a párkapcsolat megromlott, a lány kétszeresen nehezen viselte, mert ezzel az anyapótló anyóst is elveszítette, mivel végül mindegyik inkább a saját gyereke mellett állt, mindegyik anyának a saját fia volt a fontosabb a végén, mint a menye.
Remélhetőleg ez nálatok nem fog megtörténni. Igazából azt sajnálom, hogy egy olyan anya-lánya kapcsolatot nem élsz át, ami normális lenne: amikor van egy anya, akinek te vagy a gyereke, akinek te vagy a legfontosabb. Akkor nem kellene "pót-személyeket" keresned.
De ha már így alakult, szerencse, hogy az anyósodban megtaláltad ezt, bár ez sajnos tényleg egy törékeny kapcsolat. Ilyen törékenység egy igazán jó szülő-gyerek kapcsolatban nem lenne. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!