Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerult sajat lakast vennetek?
Dolgoztatok, sporoltatok vagy valaki segitett?
Es hany evesek voltattok? Volt olyan ido amikor azt gondoltatok hogy nem sikrul sajat otthont venni?
A parom azt mondja akkor lesz eskovo es gyerek ha mar tudttunk venni egy sajat lakast.
mind ketten dolgozunk es valamennyit felre is teszunk de legalabb 50 evig kellene sporolni...
Nekem jó eséllyel nem lesz lakásom, és egyelőre nem is nagyon szeretnék.
A párom fog most venni, teljesen önerőből, mivel elég jól keres, két-három év alatt megvan az önerő, utána meg hiteltörlesztés.
Szerintem ez hülyeség, mert ki akarunk menni külföldre, és semmi értelme, hogy egy lakásban álljon a pénz, amit vagy ki tud adni, vagy nem, aztán ki tudja, mennyire amortizálják le a bérlők, de ez alapvetően az ő dolga. Most 23 éves, mire 25 éves lesz, meglesz a lakása.
A sajátba a hiteles is számít?
Suli mellett dolgoztam, egy kis lyukat béreltem és spóroltam. Aztán elmentem egy bankba dolgozni és kaptam kamatmentes dolgozói kölcsönt.
Én 29 éves vagyok, most akarok venni lakást.
Apám örökölt és azt pénzt nekem adta. Valamint már az egyetem alatt elkezdtem fizetni Fundamentát. De még ez is csak 1/3 lakásra elég, így hitelt is veszek fel.
Az igazság az, hogy a családi segítség nélkül még egy jó ideig nem is gondolhattam volna lakásvásárlásra.
3 részből tevődött össze a lakás ára: volt kevés megtakarítás, nagymamám lakásának árából és egy kevés hitelből.
De! Miért vannak megint lepontozva a válaszok????? Ismételten kívánom a lepontozóknak, hogy ez legyen életében a legnagyobb öröm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!