Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem oly közeli aki meghívott esküvőre. Mit lehet venni és mennyiért? Ti mit vennétek? Mert halvány fogalmam sincs, nem szeretnék szégyenben maradni. Szép napot!
Viszed a tortádat (nagysága attól függ, hogy egyedül vagy a pároddal mégy-e oda) és azzal együtt adod a borítékot is. Puszi-puszi, jókívánság nekik.
Azok után érezd jól magad te is!
Így van. Kb. tízezer/fő + a torta. Ez elég.
Szerintem a csokor nem kell, mert: a lakodalomnál a vendégfogadáskor a csokorral tele kéz esetleg bonyodalmakat okoz, hogy hova is tegye.
Másrészt a borítékot rögtön zsebre szokták rakni, hogy el ne kallódjon a sokadalomban, ha az a csokorra van erősítve, még további bonyodalom.
(Képzelj el egy olyan szitut, amikor egyszerre ér oda több család, több adag vendég és torlódás alakul ki a vendégek fogadásakor)
Szintén a pénzt javaslom borítékban. Én még egy olyan esküvőn sem voltam, ahol érkezéskor átadták volna, mindenhol a menyasszony/menyecske táncnál dobták be a bödönbe a pénzt.
Tortáról éreklődj, hogy mi az elképzelésük, szintén nem voltam még olyan lagziban, ahol ezt a szokást bárki megtartotta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!