Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára lesz az esküvőm, és nem tudom hogy díszítsünk. Kétféle színt szeretnénk. Az egyik a halvány narancssárgás szín. A másikat még nem tudjuk. Valami bézs, sárga szín kellene?
azt javaslom, hogy ne konkrét színt határozz el, mert azt igen nehéz megvalósítani, hanem színhatást, ami tartalmazza az általad kiválasztott fő színt és hozzá a kiegészítőket. De szerintem ez nem két színből áll. Pl egy mediterrán színvilág: a terrakottától a tüzesnarancsig és persze krémpasztelek. A zöldet pedig nem lehet kihayni, hiszen a növény is zöld. Ha kiválasztott színből , jelen esetben a narancs,-készül az asztali futó, a székszoknyamasnik, szalvéta és az asztaldísz -rózsa, aprófejű kála, és a többi ebbe a színvilágba tartozik -már nagy melléfogás nem történhet.
Ahogy írtad: narancstól egészen a bézsig -fiatalos, lendületes, tüzes, nyári.
Szerintem a narancsoshoz illene valami barnás szín is, pl cappuccino vagy mint a Bailey's színe.
Ilyen színű virágok: liliom, gerbera, rózs, de a virágkötő szerintem tud neked mutatni képeket, én találtam párat a gugliban (narancssárga virágok keresőszóval).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!