Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pomázon az Araonlin-ról mi a véleményetek? Varratnátok, vennétek ott ruhát?
Én ott vettem tavaly a ruhámat, meseszép! Csak ajánlani tudom! Iszonyú rendes a tulaj, mindenben segít és nagyon jó áron vannak a ruhák!
Egyébként eladó a menyasszonyi ruhám, ha érdekel ;)
Szia!
Hát én is ezen filózok. Itt lakom Pomázon, közel van hozzánk, ez nagy előny.
Rengeteg pozitív véleményt olvastam róluk, de engem kicsit aggaszt a ruháknak az a furán fényes anyaga...
Úgy néz ki némelyik, mintha ilyen merev műanyagszerű lenne. :( Olyan gagyi hatású.
Mindenesetre egy próbát megér. És ha már ennyi pozitív vélemény van róluk, nem hinném, hogy mindenki a levegőbe beszél. :D
Amikor én vettem, akkor kapott új ruhákat, közel 100 ruha közül lehetett választani! :)
Pont 1 éve :)
Oké, szívesen :)
Amúgy nem teljesen nyitott ;) csak azért mondom, mert más is azt hitte először :)
Érdemes elmenned az Araonline-hoz, tuti, hogy találni fogsz neked tetsző ruhát :)
Szia!
Voltam ma ruhát nézni az Ara online-ban. Hát a honlapon lévő képek meg sem közelítik a ruhák valódi szépségét! Ilyen gyönyörű ruhákat még nem láttam. Reni (a tulaj) nagyon kedves, nagyon profi. Én személy szerint csak felső fokban tudnék beszélni róla. A ruhám pedig már itthon pihen gondosan becsomagolva :D
Gratulálok:)
Én is biztos oda fogok menni.
Mikor lesz a nagy nap?
Köszönöm szépen!
2012. május 19-én lesz az esküvőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!