Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhapróbakor lehet egy-egy fényképet saját részre készíteni?
Nekem mindenhol engedték, bár volt egy hely, ahol meg akarta magyarázni a nő, hogy nem kell fotó, mert nem az alapján kell úgysem dönteni, hanem az érzés, mikor rajtam van.
Az érzés jó volt, de otthon a képeken megnéztem, hogy hátulról iszonyat szarul nézett ki a ruha rajtam, sokkal előnyösebbek voltak, amiknek mélyebb volt a hátkivágása, meg pl. volt, amelyiknek a fűzése elhúzott tökre féloldalra, vagy csak béna volt.
Én megértem, hogy az érzés, de ha kitekeredsz sem látod hátulról, jó, hogy valaki aki veled van mond valamit, hogy milyen, de szerintem mikor TE 100-150 ezret adsz ki kölcsönzésért egy ruhára, akkor hadd nézd már meg minden oldalról otthon is, hogy milyen.
Én pl. amit választani akartam, azon ott észre sem vettem olyan hibákat, amik a képeken nyilvánvalóak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!