Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Veszekedtem anyósommal, kinek...

Veszekedtem anyósommal, kinek kéne bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés

Anyósom óvónő. Az a típus, aki fél percet nem marad bent tovább, szerinte a szülők csak lepasszolják a gyereket az oviba. Most is panaszkodott hogy milyen sok gyerek lesz az ügyelet alatt, szemét szülők miért nem oldják meg valahogy. Én mondtam hogy biztos dolgoznak, erre ő hogy biztos van nagymama vagy valaki. Na erre eldurrant az agyam és kicsúszott, hogy hát nem lehet mindenki olyan szerencsés hogy a nagymama óvónő, bár mivel nem vállalja fél napra sem a gyereket ezért az ő unokái is ügyeletbe fognak járni.

Erre megsértődött és hazament.

Tudom, hogy nem neki szültem gyereket és nem kötelessége segíteni megoldani a nyarat. De hogy még szidja is az olyan szülőket akik dolgoznak, az kicsit sok volt.

Nekem kéne nyitnom felé?

2013. jún. 12. 22:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, nem voltam egyértelmű: az zavarja, hogy sok gyerek jár nyáron oviba, mert azalatt a 2(!!!) hét alatt amíg ő lesz ügyeletben, szeretne pihenni.

És szidja azokat a szülőket is, akik dolgoznak, mert BIZTOS van olyan nagyszülő, rokon aki önként és dalolva jelentkezik gyerekfelügyelőnek egész nyárra.

2013. jún. 13. 12:18
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem a dolgozó szülökkel van a baj hanem azokal akik szerint vele és a tesoval unatkozna a gyerek ezért lepaszolják.

Uram bocsá de aki nem dolgozik attól pénz kéne kérni a nyári felvigyázásért.

2013. jún. 13. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!