Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom ha felébresztenek és ő...

Utálom ha felébresztenek és ő azt csinálta. Én kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ha történik valami vagy menni kell valahová az más de ha csak úgy (főleg ebben a formában) akkor nagyon mérges vagyok. Nem tehetek róla. A barátnőm bejött a szobába, felkapcsolta a villanyt és elkezdett piszkálni, hogy keljek fel nekem meg kell pár perc mire reagálni tudok arra amit mondanak ezért csak megfordultam és aludni akartam tovább de nem hagyott békén ezért a lábammal meglöktem, nem hagyott és nagyon kiabáltam vele. Megharagudott. Én nem akarok bocsánatot kérni. Kellene?
2014. ápr. 27. 22:31
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Mi volt az oka?
2014. ápr. 27. 22:33
 2/37 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nem volt.
2014. ápr. 27. 22:34
 3/37 anonim ***** válasza:
53%
Kérjél bocsánatot. De azt is tedd hozzá, hogy legközelebb ilyen esetben ne keltsen fel csak ha valami fontos dolog miatt kell felkeltenie.
2014. ápr. 27. 22:38
 4/37 anonim ***** válasza:
46%

Az én párom is ilyen. Ha alszik és nincs rá különösebb ok, hogy felkeljen akkor ne zaklassam. Ha van akkor se....

Viszont ez bunkóság, hoyg kiabáltál vele és rugdostad. Vegyél erőt magadon és ilyenkor se legyél agresszív! Menj szépen kérj bocsánatot, de mond meg neki azt is, hogy ne zaklasson ha nagyon fáradt vagy.

2014. ápr. 27. 22:39
 5/37 anonim ***** válasza:
37%
A rúgásért kérj bocsánatot, és eszedbe ne jusson még egyszer. Csoda hogy nem hagy ott. Mondjuk szerintem nem szereted ezt a nőt ha egyáltalán előfordult, úgyhogy mindkettőtöknek jobb lenne ha otthagyna. Az üvöltözés súlya attól függ, hogy mi volt az oka az ébresztésnek, de ezt nem írtad meg, ahogy azt se hogy mennyire rendszeres.
2014. ápr. 27. 22:49
 6/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha engem felébresztenek, nem is szoktam emlékezni, mit csinálok úgy jó 10 percig. Ez gyerekkorom óta így van. Egyszer anya nevetve mesélte, hogy felkeltett suliba, kb. 16-17 voltam, és elkezdem a multivitaminokról beszélni, hogy milyen fontos, hogy télen szedjünk. :D Semmire nem emlékszem ebből.

Ha tudja, hogy ilyen vagy, és csak úgy viccből keltett fel, mert unatkozott, akkor nem kérnék bocsánatot.

26/L

2014. ápr. 27. 22:55
 7/37 anonim ***** válasza:
63%

Ez az alvás dolog nekem is a legnagyobb gondom, szeretek jol es sokat aludni es ha nem tehetem kiborulok.

Anyam mondta h ne szuljek mert keptelen leszek ejszakazni .

Megis szultem egy gyereket , es 3 honapos koraban idegödszeroppanassal korhazba kerultem, mert nem tudtam aludni.

Persze peldasan tovabb neveltem, ma 7 eves , de a beleimen csusztam es nekem nehezebb volt ez az egy mint masnak a 6 gyerek

Az ilyen hétalvó emberek semmire se jók, se munkara, se csaladra, az ilyen öruljön , hogy el tudja latni magat, ne meg komplikalja az eletet!

Sajnos tudom miröl beszelek! 37 eves /N

2014. ápr. 27. 23:15
 8/37 anonim ***** válasza:
10%

Érdemes bocsánatot kérni,még akkor is ha jogtalannak érzed a dolgot! :)

És ha épp le akart volna marni? Akkor is elküldöd a fenébe?

Próbáljatok köztes megoldást találni erre.

Nekem van egy csaj ismerősöm akinél néha ott alszom,elég nehezen tud felkelni,na meg az a ku***va szundi ami kiborít engem ,Én az első csörgésnél ágyból ki ez még fél órát szenved...Elég idegesítő de ez van,kezelni kell a problémát,Én megtaláltam a módját hogy kis szeretgetéssel kibabusgatom az ágyból ,ennyit tudok javasolni a barátnődnek is :) vagy egy vödör hideg vizet,szurkolói kűrtöt vagy hirtelen hangosra feltekert metált :)

2014. ápr. 27. 23:18
 9/37 anonim ***** válasza:
68%

Aki nehezen ébred, az sose fog valtozni!

Szivbetegseg is allhat a hatterben , nekem van egy mitralis szivbillentyu elegtelensegem de az orvosok szerint ez kisfoku es nem okozhat panaszt!

De olvastam a szakirodalomban, h okoz aluszekonysagot es szinte minden 3 ik embernek van

2014. ápr. 27. 23:25
 10/37 anonim ***** válasza:
3%

Milyen lehet mar az, amikor egy ilyen hétalvónak gyereke szuletik, akit bölcsödebe kell vigyen hajnalban , hogy elerhessen a munkaba idöben?

Mission impossible

2014. ápr. 27. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!