Hogyan kérjek bocsánatot tőlük?
Figyelt kérdés
Nagyon összevesztem unokatesómmal és egy olyan fiúval, akire sokat számíthattam.Most egyikőjük sem akar szóba állni velem.Ti hogy szoktatok bocsánatot kérni olyanoktól akit megbántottatok?2013. febr. 2. 21:45
1/4 anonim válasza:
Szedd össze minden bátorságod, állj eléjük, és mondd ki, mit érzel. Ez nem ciki és nem szégyen. De ennyi nem elég, a tetteiddel bizonyítsd azt, hogy valóban megbántad a történteket. Mindezt persze CSAK akkor, ha TÉNYLEG te hibáztál! Más helyett ne kérj bocsánatot, ha ő hibázott, az az ő sara.
2/4 anonim válasza:
Odamegyek hozzájuk és megkérem őket, hogy hallgassanak meg, szenteljenek nekem egy pár percet. Azután őszintén elítélem magam, nem mentegetem, és kérem, hogy próbáljanak megbocsátani. Nem SMS, nem e-mail, szembenézés.
3/4 anonim válasza:
Eléjük állsz bátran a felnőtt méltóságával és bocsánatot kérsz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat a fiúval már lerendeztem az unokatesómmal meg valamielyik hétvégén fogok beszélni.
2013. febr. 8. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!