Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom ha felébresztenek és ő...

Utálom ha felébresztenek és ő azt csinálta. Én kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ha történik valami vagy menni kell valahová az más de ha csak úgy (főleg ebben a formában) akkor nagyon mérges vagyok. Nem tehetek róla. A barátnőm bejött a szobába, felkapcsolta a villanyt és elkezdett piszkálni, hogy keljek fel nekem meg kell pár perc mire reagálni tudok arra amit mondanak ezért csak megfordultam és aludni akartam tovább de nem hagyott békén ezért a lábammal meglöktem, nem hagyott és nagyon kiabáltam vele. Megharagudott. Én nem akarok bocsánatot kérni. Kellene?
2014. ápr. 27. 22:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
15%
Igen, kellene. Ne rugdosd és ne ordibálj vele. Remélem otthagy.
2014. ápr. 27. 23:42
 12/37 anonim ***** válasza:
3%

Mission inpossible :) :)

Gyerekek!

Ne aludjátok át az életet!Majd fogtok pihenni eleget a sírotokban! :)

Amúgy szörnyű dolog ha valaki amolyan jó alvós :)

2014. ápr. 27. 23:54
 13/37 anonim ***** válasza:
17%
Kerj elnezezet. Az ordibalas es rugdosas nem megoldas akarmi a bajod. Es mond el neki, hogy nm akarod azt, hogy felebresszen.
2014. ápr. 28. 00:03
 14/37 anonim ***** válasza:
20%
58-as, szűnj meg.
2014. ápr. 28. 00:07
 15/37 anonim ***** válasza:
60%
És mégis mi oka volt felverni téged?! Én is utálom, ha felébresztenek akkor, amikor nyugodtan alhatnék, főleg, ha villanyt oltanak. Én biztos nem kérnék bocsánatot, főleg, ha semmi különösebb oka nem volt rá, hogy felkeltsen. Az alvás szent és sérthetetlen.
2014. ápr. 28. 00:20
 16/37 anonim ***** válasza:
71%

Meggyőződésem, hogy biztonságkeresés állt a keltés hátterében. Az emberi alapprogamban benne foglaltatik az alvás kiharcolása, ha másképp nem megy, kellő mennyiségű ls minőségű alvás nélkül nincs túlélés, továbbörökítés ugyanis. Igen, ha máshogy nem megy, akkor agresszióval, ez nem teljes öntudati állapot, hanem ösztöni. Nem érveket kapigálok az erőszak mellé össze, utálom. Azt nem szeretném, ha összemosnánk a kettőt. Ez természetes reakció és senki nem állat ettől. Az igaz, hogy habitus függvénye is.

#5, teljesen felesleges dramatizálni, történetbe beleprojektálni az okosságod, nyilván nem K1 mérkőzést nyomtak le és rúgás és rúgás között is van különbség. Utálom az ilyen hangulatkeltést.

Különben meg nem tudom mit várt kis balerinánk, érdekelne az egész sztori azért, mit mondott vagy mi volt a célja. Ha nem hagyjuk aludni a párunk, morcos lesz, így felénk sem a legjobb arcát tudja mutatni majd, érdemes tehát odafigyelni a másik nyugalmára, elsősorban simán, miatta. Vannak, akik egyedülhagyva érzik megukat, ha a másik előbb alszik el. Ja.

2014. ápr. 28. 01:05
 17/37 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy írták, nem mindegy, milyen rúgás, illetve mégis miért csinálta és tudta-e, hogy utálod, ha felébreszt... Valamint sokan más emberek reggeli félalváskor, főleg, ha nem hagyják őket aludni.

De ha nem tudta volna, hogy utálod ezt (bár menetközben rá kellett volna jönnie), akkor sem értem, miért tesz valaki ilyet. Az otthoni béke és az alvás nekem szent. Csak mert mondjuk más a két ember ritmusa, még nem gond, én úgy 4-5 órával vagyok eltolódva a páromhoz képest s míg ő reggel élénk, én este :)

Nem mondott valamit a barátnőd, MIÉRT kelj fel? Engem érdekelne, mert tényleg nem értem, mit akart.

2014. ápr. 28. 01:38
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
Igen, de nem neked. Ha valaki kihozza a másikból az állatot, akkor ő a hibás. ha engem nem hagyott volna békén, én tutira felpofoztam volna, aztán mehetett volna hisztizni, hogy "bántalmazva" van. Ja, és nő vagyok.
2014. ápr. 28. 07:59
 19/37 anonim ***** válasza:
45%
eszedbe ne jusson. ha együtt vagytok akkor kéne hogy ismerjen annyira, hogy tudja hogy nehezen ébredsz és akkor is magadtól szeretnél, nem arra hogy ő kelteget, mert unatkozik. kiharcolta magának azt a rúgást, nehogy még ő háborogjon már.
2014. ápr. 28. 09:20
 20/37 anonim ***** válasza:
60%

Ha ennyire nem tudsz fölkelni akkor szerintem vizsgáltasd ki magad mi lehet az oka, régen én is hétalvó voltam mióta életmódot váltottam azóta kipattanok reggelente az ágyból ^^

amúgy én szakítanék veled..nem csak a rugdosás miatt, amúgy sem túl felemelő olyannal együtt lakni akivel reggel nem lehet mit kezdeni.Volt egy ilyen barátok 1-1.5 óra volt amíg felkelt reggelente, 3 bögre kávét szürcsölgetve, addig ne szóljak hozzá, ne zörögjek stb.Mostani párom hálistennek egész könnyen kel, reggel még beszélgetünk, együtt reggelizünk, ilyesmi ^^ ez felbecsülhetetlen dolog nekem egy hosszú munkanap előtt

2014. ápr. 28. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!