Utálom ha felébresztenek és ő azt csinálta. Én kérjek bocsánatot?
Mission inpossible :) :)
Gyerekek!
Ne aludjátok át az életet!Majd fogtok pihenni eleget a sírotokban! :)
Amúgy szörnyű dolog ha valaki amolyan jó alvós :)
Meggyőződésem, hogy biztonságkeresés állt a keltés hátterében. Az emberi alapprogamban benne foglaltatik az alvás kiharcolása, ha másképp nem megy, kellő mennyiségű ls minőségű alvás nélkül nincs túlélés, továbbörökítés ugyanis. Igen, ha máshogy nem megy, akkor agresszióval, ez nem teljes öntudati állapot, hanem ösztöni. Nem érveket kapigálok az erőszak mellé össze, utálom. Azt nem szeretném, ha összemosnánk a kettőt. Ez természetes reakció és senki nem állat ettől. Az igaz, hogy habitus függvénye is.
#5, teljesen felesleges dramatizálni, történetbe beleprojektálni az okosságod, nyilván nem K1 mérkőzést nyomtak le és rúgás és rúgás között is van különbség. Utálom az ilyen hangulatkeltést.
Különben meg nem tudom mit várt kis balerinánk, érdekelne az egész sztori azért, mit mondott vagy mi volt a célja. Ha nem hagyjuk aludni a párunk, morcos lesz, így felénk sem a legjobb arcát tudja mutatni majd, érdemes tehát odafigyelni a másik nyugalmára, elsősorban simán, miatta. Vannak, akik egyedülhagyva érzik megukat, ha a másik előbb alszik el. Ja.
Ahogy írták, nem mindegy, milyen rúgás, illetve mégis miért csinálta és tudta-e, hogy utálod, ha felébreszt... Valamint sokan más emberek reggeli félalváskor, főleg, ha nem hagyják őket aludni.
De ha nem tudta volna, hogy utálod ezt (bár menetközben rá kellett volna jönnie), akkor sem értem, miért tesz valaki ilyet. Az otthoni béke és az alvás nekem szent. Csak mert mondjuk más a két ember ritmusa, még nem gond, én úgy 4-5 órával vagyok eltolódva a páromhoz képest s míg ő reggel élénk, én este :)
Nem mondott valamit a barátnőd, MIÉRT kelj fel? Engem érdekelne, mert tényleg nem értem, mit akart.
Ha ennyire nem tudsz fölkelni akkor szerintem vizsgáltasd ki magad mi lehet az oka, régen én is hétalvó voltam mióta életmódot váltottam azóta kipattanok reggelente az ágyból ^^
amúgy én szakítanék veled..nem csak a rugdosás miatt, amúgy sem túl felemelő olyannal együtt lakni akivel reggel nem lehet mit kezdeni.Volt egy ilyen barátok 1-1.5 óra volt amíg felkelt reggelente, 3 bögre kávét szürcsölgetve, addig ne szóljak hozzá, ne zörögjek stb.Mostani párom hálistennek egész könnyen kel, reggel még beszélgetünk, együtt reggelizünk, ilyesmi ^^ ez felbecsülhetetlen dolog nekem egy hosszú munkanap előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!