Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom ha felébresztenek és ő...

Utálom ha felébresztenek és ő azt csinálta. Én kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ha történik valami vagy menni kell valahová az más de ha csak úgy (főleg ebben a formában) akkor nagyon mérges vagyok. Nem tehetek róla. A barátnőm bejött a szobába, felkapcsolta a villanyt és elkezdett piszkálni, hogy keljek fel nekem meg kell pár perc mire reagálni tudok arra amit mondanak ezért csak megfordultam és aludni akartam tovább de nem hagyott békén ezért a lábammal meglöktem, nem hagyott és nagyon kiabáltam vele. Megharagudott. Én nem akarok bocsánatot kérni. Kellene?
2014. ápr. 27. 22:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hozzátenném,hogy az én barátomat is elég felkelteni,én olyankor puszilgatom és hízelgek neki kb. fél órát.Mindig előbb kelek és előbb készülök el,hogy időben el tudjunk indulni otthonról.Ha viszont nincs programunk,szeretünk lustálkodni mindketten.Ezért is értem meg őt,nekem is halálom a korán kelés,mint neki,csak bennem több az energia és az akarat.Harmincas válaszoló vagyok.
2014. ápr. 28. 14:49
 32/37 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor rendeződött ez a probléma, amikor én is elkezdtem azt, hogy nem hagyom aludni.

Sajnos eltérő az életritmusunk, ő hajnali ember, én meg éjjeli bagoly.

Utáltam, hogy vasárnap reggelente csak azért kelt fel 7-kor, ráadásul nem is kíméletesen, mert ő unatkozik.

Na párszor én is megébresztettem éjjel villanykapcsolgatással, bökdöséssel, és közöltem, hogy unatkozok és beszélgessen velem.

Teljesen kifordult magából, hogy milyen már az, hogy ilyen hülyeség miatt nem hagyom aludni, de abban a pillanatban elszégyellte magát, hiszen ő ugyanezt csinálta. Így róla is kiderült, hogy 'bunkó', ha nem jókor ébresztem, azóta nem csinál ő sem ilyet velem, ha tényleg nem muszáj kelni.

Kérdező én nem valószínű, hogy bocsánatot kérnék a helyedbe. Nyilván beszélgetnék a problémáról és elmondanám neki, hogy nem haragszok rá, amiért így ébresztett, de ez volt az utolsó. Lássa be, hogy ilyen vagyok.

2014. ápr. 28. 15:32
 33/37 A kérdező kommentje:
Ok nélkül volt. Ha megyünk valahová vagy valami van akkor oké, de akkor se ebben a formában mert ezt senkinek nem tudom eltűrni. Volt régebben egy barátnőm akinek sz volt a szokása, hogy szinte keretestől rúgta rám az ajtót. Na akkor az egész napom olyan volt, hogy senki ne merjen hozzámszólni. Volt egy másik, ő meg kedvesen jött és halkan elkezdett beszélni hozzám, hogy keljek fel és rá sose tudtam ezért haragudni. Amikor még a szüleimmel laktam anyukámnak voltak olyan hülye szokásai hogy az ajtóból szólt hangosan hogy reggel van vagy felkapcsolta a villanyt/felhúzta a redőnyt illetve lerántotta rólam a takarót. Na akkor is nagyon mérges voltam. Ezeknél jobban semmit nem utálok. Ő is tudja jól hogy ettől kicsit idegbajos leszek. Nekem 20-30 perc mire magamhoz rendesen magamhoz térek de képtelen vagyok beszélgetni, ha igen akkor nagyon bunkó vagyok. Utálom ha valaki korán reggel kérdezősködik vagy sokat beszél. Nem vagyok pesti úgyhogy ha gyerekem lesz akkor se lesz gond a késéssel. Most sincs. Nagyon ritkán elalszok de amúgy mindig odaérek mindenhová időben.
2014. ápr. 28. 19:13
 34/37 anonim ***** válasza:

@11:13: Sose jutna eszembe, hogy emiatt nem lesz senkim, főleg, hogy van. Pedig szegény párom különösen nehéz helyzetben van, az ő feladata, hogy felkeltsen (magamtól roppant nehéz), ő rossz benne, engem pedig csak nagyon erős és határozott ember tud felkelteni, anyámnak pl. ment. Úgyhogy én nem sértődöm meg a keltegetésért - amennyiben reggel 8 után van (ha 3 után feküdtem, akkor inkább 9 után). Reggel 8 előtt én alszom és kész. Felkelteni eleve szinte esélytelen. (Gyermekem nincs, érdekes helyzet lenne, de így vagy úgy bizonyosan megoldanánk.)

Úgy tűnik, többeknek gond az eltérő ritmus. Nálunk nem, bár néha furcsállom, hogy a párom reggele szent és akkor gépezik. Namármost, ő kel 5-6-kor, én 8-9-kor, néha később. Agyam ugyan semmi nincs reggel, de jó esetben egy idő után nekiállok csinálni valamit a ház körül vagy benne, de ő még 10-kor is gépezget és hagyja mindenki békén. Nem gond, így is vannak közös óráink, utána pedig ő 10-11-kor lefekszik, én pedig igyekszem 3 előtt, de nem mindig sikerül... Nekem az otthoni munka való, szigorúan délután és este. Egyszer egy projecten napi 8 órát dolgoztam, 4-től éjfélig, az teljesen jó volt. Lehet, hogy ezt más nem érti, de nem mindenki koránkelő típus s alapvetően ezzel nincs baj.

De ha a pár tagjai kevesebbet látják egymást, akkor sem tartom fairnek elvárni, hogy a másik hirtelen változzon meg. Főleg, hogy ez lehetetlen. Ha reggel nem működik, akkor nem működik. Én többnyire későn fekszem, de volt már, hogy 10-kor. Semmivel nem voltam frissebb reggel, inkább túlalvásom lett, nekem sok a 9-10 óra alvás, de korábban nem kelek fel. Gyerekkoromban rendszeresen korán keltem, mert muszáj volt, legkésőbb 7-kor ment a buszom. Tizenpár évig iskolai napokon 6 körül keltem. Végig utáltam és nem működtem reggel akkor sem. Úgyhogy nincs megszokás meg időben lefekvés, ilyen a ritmusom és kész.

2014. ápr. 28. 19:48
 35/37 anonim ***** válasza:

Akik alig tudnak felkelni? azok mit csinálnak lakástűznél?Meghalnak?

Nem tagadom,jó alvó vagyok,de csak azért mert kifárasztom magam napközben a sok melóval.

Ha csak 3 órát alszom Én is nagyon nehezen tudok felkelni,de ha fel kell kelni akkor fel kell.

Én azt mondom hogy 24 óra kevés egy napra! Lehetne több is hogy több idő legyen minden másra és mellette alvásra :)

2014. ápr. 28. 23:29
 36/37 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Írtad hogy itt többször is előfordult olyan hogy úgy ébresztettek ahogy nem kéne...

Nos te a helyükben mit csinálnál mikor bombát lehet melletted robbantani és arra sem kelsz fel?

Több ilyen emberrel is volt dolgok,Én kegyetlen voltam e téren,ha kelni kellett és nem kelt magától(nem barátnő volt),akkor ott kemény hangavarokat csináltam ! Pl ajtót teli tennyérrel ütni ami a csövön kifér,edényt kanállal verni ami a csövön kifér,ordibálni :) Számomra ez mindig is nagyon jó móka volt ,ezért nagyon ki is voltak rám,de egy szavuk nem volt mert tudták hogy ők voltak a hülyék...Magyarul Én azért folyamodtam erősebb dolgokhoz,mert a normális ébresztésre nem keltek fel és idő volt...

Amúgy érdekes ez a mai fiatalság betegsége!!!katonaságnál sem voltak kivételek!ott megtanítottak mindenkit felkelni! :) Visszahozhatnák a sorkötelezettséget!

2014. ápr. 28. 23:37
 37/37 anonim ***** válasza:
55%

Még valami!

Olyan nincs hogy ok nélkül csinálnak valamit.Barátnődnek is megvolt az oka,de ezek szerint nem merte elmondani.

Lehet hogy félt valamitől.

Valaki betör hozzátok,akkor te majd fél óra múlva kimászol? :) Lehet hogy sziszifuszi oka volt nődnek,de valamiért biztosan csinálta,csak nem mondja el neked!Nem ismered a nődet elég jól! beszélgess vele többet!

2014. ápr. 28. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!