Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek tud bocsánatot kérni? (párok, lányok, fiúk, férfiak, nem férjek is írhatnak! )
Azon gondolkodom a kb. 10 évnyi párkapcsolataimból következtetve, hogy a férfiak nem tudnak bocsánatot kérni, legalábbis tőlem nem.:D
Vagy csak ők másként fejezik ki, mert nem olyan magas az érzelmi intelligenciájuk, mint a nőké?
Vagy a férfilétbe nem fér bele, mert megalázkodásnak látják? Még akkor sem, ha megbántanak valamivel? Vagy ők nem érti meg ezt a "nem az a baj, amit mondasz, hanem ahogy mondod" dolgot?
Miért nem akarnak (ésszel) megérteni bennünket? Mi mindig mindenben kedvezünk, meg akarjuk érteni, "jaj, csak férfi", ezen az oldalon is ezt tapasztalom. De minket nem kellene ugyanúgy megérteniük?
Nem írtam, hogy felsőbbrendű. De egyébként nem gondolom azt sem, hogy ez nem felnőtthöz méltó és hogy hiszti.
Csak megkérdeztem, hogy mások szerencsésebbek-e a férfiakkal, vagy mindegyik ilyen. Nem tudok honnan kiindulni, ha még csak ilyennel találkoztam. Pl. a szavak, amiket használnak. Pl. indokolatlanul indulatos szavak, mint az írsz helyet az írogatsz, tudjátok. De akkor lehet, hogy én vagy a mimóza és mások efelett szemet hunynak. Már értem, miért hiszi azt az egyik válaszoló, hogy hisztizem.
16:29
Az én apám is hisztis. Váltig tagadja, önmaga előtt ő az űbermacsó meg az űberlaza, aztán tök vicces, ahogy kiborul. (Gyerekként mondjuk nem volt annyira vicces.)
De már tud bocsánatot kérni, régen ez nem annyira ment neki.
Semmi gond egyébként a férfiak érzelmi intelligenciájával. Csak hát vannak, akiknek egyszerűbb a szociopatát adni, a társadalom díjazza is, ha egy férfi érzéketlen.
Csak hogy aki nem tud bocsánatot kérni, az éretlen és gyerekes, egy ötéves szintjén áll, és ezt egy felnőtt ember esetében biztos nem értem meg, ha férfi, ha nő, ha akármi.
Nálam a felnőttség egyik jele, ha valakinek van akkora arca, hogy beismeri, ha hibázott vagy tévedett. Szerencsére ismerek felnőtt férfiakat is, úgyhogy azért tudnak bocsánatot kérni.
Igen tud. Önszántából ráadásul.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy férfi létére képes erre, képes rá, hogy kimondja : bocsánat, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!