Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti férjetek tud bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek tud bocsánatot kérni? (párok, lányok, fiúk, férfiak, nem férjek is írhatnak! )

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom a kb. 10 évnyi párkapcsolataimból következtetve, hogy a férfiak nem tudnak bocsánatot kérni, legalábbis tőlem nem.:D

Vagy csak ők másként fejezik ki, mert nem olyan magas az érzelmi intelligenciájuk, mint a nőké?

Vagy a férfilétbe nem fér bele, mert megalázkodásnak látják? Még akkor sem, ha megbántanak valamivel? Vagy ők nem érti meg ezt a "nem az a baj, amit mondasz, hanem ahogy mondod" dolgot?

Miért nem akarnak (ésszel) megérteni bennünket? Mi mindig mindenben kedvezünk, meg akarjuk érteni, "jaj, csak férfi", ezen az oldalon is ezt tapasztalom. De minket nem kellene ugyanúgy megérteniük?

2014. máj. 22. 09:00
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Tud. Nem is beszélnék vele, ha nem tudna bocsánatot kérni tőlem, amikor úgy hozza a helyzet, hogy megbánt........ E téren nem tudnom elnézni, hogy férfiről van-e szó vagy sem.
2014. máj. 22. 13:21
 32/46 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy felsőbbrendű. De egyébként nem gondolom azt sem, hogy ez nem felnőtthöz méltó és hogy hiszti.

Csak megkérdeztem, hogy mások szerencsésebbek-e a férfiakkal, vagy mindegyik ilyen. Nem tudok honnan kiindulni, ha még csak ilyennel találkoztam. Pl. a szavak, amiket használnak. Pl. indokolatlanul indulatos szavak, mint az írsz helyet az írogatsz, tudjátok. De akkor lehet, hogy én vagy a mimóza és mások efelett szemet hunynak. Már értem, miért hiszi azt az egyik válaszoló, hogy hisztizem.

2014. máj. 22. 13:32
 33/46 anonim ***** válasza:
Az írogatsz az miért indulatos szó? Nekem nem az, én is szoktam használni.
2014. máj. 22. 13:34
 34/46 A kérdező kommentje:
Nem az írogat az indulatos, hanem az, hogy ha az írni helyett azt használod. Gyakorítóképző, vagyis ennél a példánál maradva zaklatást jelent. De ez csak egy példa volt.
2014. máj. 22. 13:41
 35/46 anonim ***** válasza:
Az én férjem tud bocsánatot kérni. Jobban megy neki mint nekem:) Bár az is igaz, hogy amióta együtt vagyunk, csak 1x kaptunk össze. Akkor is bocsánatot kért. Mert olyat tett amit nem szabadott volna. Én pedig később kértem bocsánatot, mert az alap dologban igaza volt... csak abban nem ahogy a dolgot kezelte.
2014. máj. 22. 14:47
 36/46 anonim ***** válasza:
Különbözünk és pasiba is nőbe is van eltérés. Engem apám sírba tud kergetni ezzel a "nem az a baj amit mondál, hanem az ahogy mondtad" dumával. Családban nem szokásom manupulálni, amit mondok úgy gondolom ő meg valamiért mindíg megsértődik, valahogy mindíg támadó élt vél felfedezni abban amit mondok múltkor abba kötött bele hogy kötöm meg a cípőm. Mikor mondtam hogy szerintem ez nem egy kardinális kérdés egyből megsértődödtt hogy nagyképű vagyok meg pimasz meg szemtelen és miért bántom őt, esküszöm pasi létére érzékenyebb mint egy önmagát kereső tinilány. Bocsánatot kérni még soha nem hallotam, persze lehet ez a gyerek-szülő kapcsolatból ered, ő olyan aki inkább enne üvegcserepet mintsem hogy "alulmaradjon" bármelyik gyerekével szemben egy vitában. Ilyen is van.
2014. máj. 22. 16:29
 37/46 anonim ***** válasza:
Tud, igen, ritkán ugyan, mert makacs, de tud és meg is teszi.
2014. máj. 22. 17:09
 38/46 anonim ***** válasza:

16:29

Az én apám is hisztis. Váltig tagadja, önmaga előtt ő az űbermacsó meg az űberlaza, aztán tök vicces, ahogy kiborul. (Gyerekként mondjuk nem volt annyira vicces.)

De már tud bocsánatot kérni, régen ez nem annyira ment neki.

Semmi gond egyébként a férfiak érzelmi intelligenciájával. Csak hát vannak, akiknek egyszerűbb a szociopatát adni, a társadalom díjazza is, ha egy férfi érzéketlen.

Csak hogy aki nem tud bocsánatot kérni, az éretlen és gyerekes, egy ötéves szintjén áll, és ezt egy felnőtt ember esetében biztos nem értem meg, ha férfi, ha nő, ha akármi.

Nálam a felnőttség egyik jele, ha valakinek van akkora arca, hogy beismeri, ha hibázott vagy tévedett. Szerencsére ismerek felnőtt férfiakat is, úgyhogy azért tudnak bocsánatot kérni.

2014. máj. 22. 21:01
 39/46 anonim ***** válasza:

Igen tud. Önszántából ráadásul.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy férfi létére képes erre, képes rá, hogy kimondja : bocsánat, ne haragudj.

2014. máj. 25. 18:38
 40/46 anonim ***** válasza:
Tud, de csak akkor, ha elmondom neki, hogy ezzel és ezzel megbántott. A duzzogással nem tud mit kezdeni, kellett pár év, hogy ezt felfogjam.
2014. nov. 6. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!