Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem borzalmas dolgot vágott a fejemhez. Mit tegyek?
Jajj, értő olvasás. A kérdező írta, hogy a kapcsolatuk előtt volt választása a férfinek és ő a kérdezőt választotta.
Gondolom a kérdezőnek ez már nem az első ilyen kirohanása, ezért mondta a férfi, hogy lehet, amikor választhatott, jó lett volna, ha a másikat választja.
Egyébként első körben én is védtem volna a testvéremet, mert nem tudom elképzelni róla, hogy prostituált. De amint kiderül az igazság, hogy tényleg az, már rohannék is a férjemhez, hogy ne haragudjon, sajnos nem tudtam elképzelni a húgomról, de tényleg ez van, belátom, rossz emberismerő vagyok és hibáztam. Ne haragudjon.
Kedves Értő Olvasó előző!
Nem a kapcsolatuk előtt választott a férj, hanem a "félrek.rás előtt" választotta a kérdező! Elhagyta volna a kérdezőt a nőért...
"Volt egy nagy veszekedésünk a férjemmel. Mérgében elmondta, hogy van egy nő, aki akar tőle valamit. Neki megvolt a lehetősége, hogy elhagyjon érte, de ő engem választott, viszont azóta ezt már ezerszer megbánta."
Masszoval a hugodban jobban biztal mint a ferjedben. Igen kerdezo, ez komoly hiba.
Ha nekem ilyet mondana a felesegem, akkor nem "kiakadnek", hanem megkerdeznem hogy mivel tudja alatamasztani ezt a komoly vadat. Mert az lenne a legelso, hogy nem felteteleznem rola hogy ilyet allitana megalapozatlanul.
Gyakorlatilag a felek meghallagatasa nelkul a testveredet valasztottad az eleted parjaval szemben, ez tobb mint hiba.
Arról nem Te tehetsz, hogy a húgod mit csinál. Te bíztál a húgodban, gondolom, ezért védted, de a tény az tény. Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Fogadd el, hogy igaza volt ebben a férjednek.
Sajnos ezt a másik felét, hogyan lehet jóvá tenni több évnyi felgyülemlett problémát, nem tudom. Szüleim próbálkoztak hasonló esetek után is, de csak gyötrődés volt, és rajtunk csattant, a gyerekeken. Végül 20 év után elváltak. Én azóta boldogabb vagyok. Azt hiszem, a szüleim is.
Ha a férjed menni akar, engedd el. Ha meg akarja javítani, engedd neki ezt, esetleg járjatok párterápiára (pl. a szüleim közül az egyik fél erre nem volt hajlandó, mert úgy gondolta, ő úgy tökéletes, ahogy van). Sajnos nem úgy születünk, hogy tudjuk, hogyan kell jól működtetni egy párkapcsolatot, főleg ha a szüleink példája nem volt jó. De meg lehet tanulni külső segítséggel. De először kérdezd meg a férjedtől, higgadtan - és semmin ne húzd fel magad - hogy mit akar.
A csőd nem feltétlenül rossz dolog, lehet valami újnak is a kezdete. Döntsétek el, hogy azt együtt vagy külön akarjátok-e, de ha az egyikőtök válasza negatív erre a kérdésre, azt a Jóisten se fogja tudni megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!