Nagyim kitagadott, és nagyon gonosz dolgokat vágott a fejemhez, a szüleim meg nem szólnak hozzám, mert lebuktam a nagyim születés napján, hogy tudom meg nem történté tenni?
tehát, a nagyimnál voltunk, a szülinapját ünnepeltük, a barátom is velem volt. titok hogy a barátom, nem tudja senki. Nerm bírtam magammal, mert túl aranyos volt, annyira jól állt neki a fehér ing, és annyira udvarias volt, hogy nem bírtam ki. és amíg a nagymamámék és a szüleim beszélgettek, mi csókolóztunk a dolgozó szobában. nem csináltunk semmi rosszat, viszont a nagyanyám férje , aki nem a nagyapám hanem a 2. férje ránk nyitott, és meglett a baj, és elkezdett rikácsolni hogy "az isten bas s za meg, mi a fa sz van itt"? És akkor balhé volt, és a nagyim azt mondta nem is akarja hogy az unokája legyek többet a szüleim meg nem szolnak hozzám, de apám megmondta hogy szégyent hoztam rá. mit tehetek?
18f
Hát nem is értem miért akadtak ki azon, hogy a fiuk a barátjával bent csókolóznak a szobába.
Hát azt hiszem valahogy így reagáltam volna én is. A mi a f. s van, részemről is kérdés lett volna.
Nem azert, de mi a csudank nem birsz uralkodni a vagyaidon?
Nem az a baj, hogy meleg vagy (nagy cucc, nem te vagy az egyetlen) de az tenyleg szegyenthozo dolog, ha valaki nem tudja vendegsegben sem turtoztetni a nemi vagyait. Fuggetlenul a nemetol, es a viszonyulasatol.
Emberek vagyunk, nem allatok, bah...
ma 16:02
Tökéletesen egyetértek veled..
Az idős generáció, és szerencsére jó páran a fiatal generációból is nem tartják normálisnak a bu*iságot.
Amúgy meg a nemi hovatartozástól függetlenül a minimumi illemet illet volna betartanod. Vendégségben még ha az a nagyszülők is, nem mászunk, nem nyaljuk-faljuk a másikat. A nemi élet maradjon meg a 4 fal között otthon..
Tökéletesen igazat adok a nagyszüleidnek, szüleidnek..
Igazából most már csak annyit tehetsz,hogy meghúzod magad,és csendben,lesütött szemmel járkálsz a családod előtt.Lehetőleg nem hozod szóba a témát,és éled tovább a világodat a barátod oldalán,de csak diszkréten,titokban,mint eddig.Hogy egyáltalán megemésztik-e a történteket,azt nem tudom,de ha sikerül is nekik,az nem két perces folyamat lesz nyilván.Addig is visszavonulsz a saját világodba,aztán majd alakul.
Egyébként a fő baj nem azzal van,hogy meleg vagy,hanem hogy nem bírtál magaddal.A kettő együtt meg ütős kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!