Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyim kitagadott, és nagyon...

Nagyim kitagadott, és nagyon gonosz dolgokat vágott a fejemhez, a szüleim meg nem szólnak hozzám, mert lebuktam a nagyim születés napján, hogy tudom meg nem történté tenni?

Figyelt kérdés

tehát, a nagyimnál voltunk, a szülinapját ünnepeltük, a barátom is velem volt. titok hogy a barátom, nem tudja senki. Nerm bírtam magammal, mert túl aranyos volt, annyira jól állt neki a fehér ing, és annyira udvarias volt, hogy nem bírtam ki. és amíg a nagymamámék és a szüleim beszélgettek, mi csókolóztunk a dolgozó szobában. nem csináltunk semmi rosszat, viszont a nagyanyám férje , aki nem a nagyapám hanem a 2. férje ránk nyitott, és meglett a baj, és elkezdett rikácsolni hogy "az isten bas s za meg, mi a fa sz van itt"? És akkor balhé volt, és a nagyim azt mondta nem is akarja hogy az unokája legyek többet a szüleim meg nem szolnak hozzám, de apám megmondta hogy szégyent hoztam rá. mit tehetek?

18f

2013. dec. 17. 15:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egyáltalán nem így kellett volna megtudniuk! Én is kiakadtam volna, ha az eddig heteronak hitt fiam, a barátjával nagy smaciba kezd, ahova aztán benyit a nagypapa. Nem éppen a legjobb szülinapi ajándék a mamának sem.

Most hagyd őket, emésszék csak meg. Amikor meg már kicsit lenyugodtak a kedélyek, beszélj velük.

2013. dec. 17. 16:43
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Hát most már tudják.

Megértést ne várj, főleg miután így derült ki. Csoda, hogy a nagyanyád nem kapott infarktust, vagy agyvérzést.

2013. dec. 17. 16:44
 13/20 A kérdező kommentje:
jó most muszáj nekem is lelkiismeret furdalást okozni? így is eléggé rosszúl esett. és nem akartam hogy nagymamám agyvérzést kapjon. nem így kellett volna megtudniuk, de most mit csináljak? máskor tuti uralkodom magamon. de nagyon nehéz amikor nincs ott senkii és ott van melletted az akit szeretsz, és akiért megőrülsz. lehet ezt elkéne így mondanom a nagymamámnak, hátha megértené? mert azért ő is nagy férfi faló volt amikor fiatal volt, eztt mesélte nekem.
2013. dec. 17. 16:48
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Szüleidtöl, nagyanyádtol bocsánatot kérsz és odaköltözöl a "barátodhoz". Eltartjátok magatokat és akkor és annyiszor csábultok el egymással ahányszor csak jolesik nektek. Az eddigi családi kapcsolataidat te sza-tad szét.
2013. dec. 17. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, szerintem a látszat ellenére nem történt semmi tragédia, adj időt a családodnak, hogy emésztgessék a dolgot, szokják a gondolatot...
2013. dec. 17. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Mondd azt, hogy csak poénkodtatok fogadásból.
2013. dec. 17. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Ink gyere össze veleeem...:DDD 17/L ;) :P
2013. dec. 17. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Szia, nagyapa! Éppen kiverjük egymásnak. De semmi buzulás, csak hogy teljen az idő.
2013. dec. 18. 10:42
 19/20 anonim válasza:
11%

Szerintem itt tobszoros problemaval allunk szemben.

Eloszor is meleg vagy ez a legnagyobb baj..Nem hiaba van kitalalva 2 nem az emberi fajnak..Kezeltesd ki magad es rendbe jon minden.

2014. máj. 3. 17:31
 20/20 anonim válasza:
10%
Te nem vagy normális xD először azt hittem egy lány írja ezt történetet xD
2016. márc. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!