Fizikából kaptam egy 2. est borzalmas most átmentem 3masba (fizikából) egyébként ezen meg kémián és latínon kívül mindenből 5ös vagyok. Azokból 4es. Ezt hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
#rossz jegyek?
2014. márc. 4. 22:55
1/4 anonim válasza:
Mond el hogy kaptál egy 2-est fizikából. Egyébként messze még az év vége, kijavítod. Hanyadikos vagy?
2/4 anonim válasza:
Mondd, hogy 2-est kaptal es egyszeruen nem megy. Segitseg kell hozza. (Esetleg egy magantanar.)
3/4 A kérdező kommentje:
7. es vagyok. így 3.4re állok.ebből állok a legrosszabbul. De köszi a válaszokat.
2014. márc. 6. 20:14
4/4 anonim válasza:
Kicsit késői a válasz, de gondolom még hátha jó lesz valakinek...
Ilyenkor még messze van az év vége, szóval simán ki lehet javítani, illetve ha nem 1-es, akkor "ok". Attól függ amúgy, hogy milyen szigorúak a szüleid, ha nem ordítanak le, meg ilyesmi, akkor egészen nyugodtan elmondhatod, ha kell, még egy kis "körítéssel" is. Egyszerűen odaállsz eléjük, és elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!