Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, elmondjam vagy elmenjek?
Az elozmenyekrol csak annyit, hogy feltekeny voltam a ferjem egyik munkatarsara (no), sokszor veszekedtunk miatta (este sokat beszeltek telefonon vagy munka utan sorozni mentek.
A ho kozepen a ferjem azt mondta, hogy masik varosba ment dolgozni a kollegina.
Kivancsisagbol a no nevevvel keszitettem egy email cimet es irtam a ferjemnek egy mailt, hogy hogy van ...
O valaszolt, hogy jol minden oke, kerdezte hogy megerkezette e ...
Szoval itt nem alltan meg es megirtam, hogy penteken vissza jon mert valami dolga van es megihatnank egy sort.
A ferjem bele ment.
En meg mondtam, hogy csutortok-szombat elutazhatnank valahova, erro azt mondta, hogy penteken a gyerekekkel lesz (elozo hazasag) mar megigerte nekik.
Mit tegyek? Menjek el a megbeszelt helyre en? Vagy mondjam meg es veszekedes lesz megint?
En inkabb itt azt erzem, hog azert irogat ennyi a kolleginaval mert ugy erzik higy veled ellentetben ö megerti. Siman lehet ez szimpla baratsag is. En megmondanam a ferjemnek, hogy figyu en feltekeny vagyok a Katira es nagyon bant, hogy ugy erzem ö fontosabb neked mint en. Lehet, h. ferjednek fel se tünt h neked rossz..
Ja es lehet hogy a azert a gyerekeit mondta mert tenyleg megigere nekik ,ök fontosak es öket nem akarja lemondani, mig mondjuk ha csak a sörözes lenne beigerve az siman lemondana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!