Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, elmondjam vagy elmenjek?
Az elozmenyekrol csak annyit, hogy feltekeny voltam a ferjem egyik munkatarsara (no), sokszor veszekedtunk miatta (este sokat beszeltek telefonon vagy munka utan sorozni mentek.
A ho kozepen a ferjem azt mondta, hogy masik varosba ment dolgozni a kollegina.
Kivancsisagbol a no nevevvel keszitettem egy email cimet es irtam a ferjemnek egy mailt, hogy hogy van ...
O valaszolt, hogy jol minden oke, kerdezte hogy megerkezette e ...
Szoval itt nem alltan meg es megirtam, hogy penteken vissza jon mert valami dolga van es megihatnank egy sort.
A ferjem bele ment.
En meg mondtam, hogy csutortok-szombat elutazhatnank valahova, erro azt mondta, hogy penteken a gyerekekkel lesz (elozo hazasag) mar megigerte nekik.
Mit tegyek? Menjek el a megbeszelt helyre en? Vagy mondjam meg es veszekedes lesz megint?
Látom szinte mindenki azt mondja, hogy nem vagy normális, hát szerintem meg a férjedben van a hiba. Én tök megértem az érzéseid..
Viszont azért elcseszted a dolgot basszus, mert nem derült ki semmi konkrét és nekem fogalmam sincs, hogy mi legyen a következő lépésed. De drukkolok, hogy jól dönts :)
Hát őszintén szólva, miután annyi patáliát csaptál már a nő miatt, én sem mondanám el neked, hogy találkozok vele, mert kell a fenének, hogy megint elkezdj hisztériázni. Főleg, ha teljesen alaptalanul.
Igazából teljesen mindegy, a kapcsolatotok akkor is halálra van ítélve, ha megcsal, és akkor is, ha csak te találod ki. Szerintem teljesen mindegy mit csinálsz. De ha már, akkor vállald be, hogy hülyeséget csináltál. Vagy kiderül, hogy nem alaptalanul gyanakodtál, és vége, vagy kirak, mint macskát szarni, amiért ilyen aljas húzásaid vannak.
Jesszus, hány évesek vagytok :S
Mint valami idióta tinik.
Nem is történt köztük semmi, el is ment a nő másik városba, erre te elkezdesz az ő nevében írogatni :S
Én ezt totál nem értem. És amit mások is írtak, egy sörözés mit bizonyít? Ebben semmi személyes, intim nincs.
Ráadásul, honnan tudod, hogy nem fog találkozni valóban a gyerekével. Gondolom azért a gyereket mondta, mert az fontosabb neki, mint a találka.
Ez nagyon beteges. Mindenképpen állj a férjed elé és mondd el, hogy mit tennél.
Ha korábbi, általunk nem ismert előzmények miatt nem tudsz bízni a férjedben, akkor pedig nem az ilyen gyerekes húzások jelentik a megoldást, hanem a válás.
Ne menj el és alattomos tettedet ne mondd el, soha. Ott fog ülni - egyedül- és csodálkozik a világ rejtélyes mivoltán.
És utána fifti-fifti: mindkettőtöknek van egy titka.
Mikre nem képesek a féltékeny nők! Az ész megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!