Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elmondjam a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Az exem egy közös ismerősünk, illetve már akkor ismerte meg a férjem, mikor együtt voltunk. 2 éve vagyunk házasok, és tegnap az exem beállított hozzám. Azonnal elküldtem, egy szót sem beszéltem vele, és azért nem akarom elmondani a férjemnek, hogy ne idegeskedjen, mert sofőr, és félek, hogy emiatt baja eshetne. A kisfiunk (8hós) miatt viszont mindig itthon vagyok, és félek, hogy beállít megint (elég agresszív ember), és emiatt viszont el kéne mondanom szerintem. Mi a véleményetek?
2013. nov. 30. 01:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Én elmondanám, egy házasságban ne legyenek titkok szerintem. Nem kell dramatizálni, de fontos, hogy tudjon róla.
2013. nov. 30. 01:19
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
A férjjel együtt elmennék a rendőrségre távolságtartási végzést kérni.Az egész családra vonatkozóan,mivel veszélyt jelent rátok.Mondjuk lehet,hogy a férjedre nem,de jobb,ha távol marad az egész családtól.
2013. nov. 30. 02:09
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Távoltartásukat végzést mert elment látogatóba???? Oooooh, kicsit el tulozzuk ezt a dolgot, nem? Ésszerű lett volna megkérdezni hogy mit akart es egyértelművé tenni, hogy te nem szívesen látod. Ennyi.
2013. nov. 30. 06:25
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is mond el a férjednek. Ha újra beállít és baj lesz, akkor már muszáj lesz elmondani, és bizony akkor veszekedés is lehet belőle, hogy ugyan elsőre miért nem mesélted el.

Ilyenért nem fogsz távolságtartásit kapni. Sajnos gyakran még verés után sem kapnak az emberek ilyet.

2013. nov. 30. 06:49
 5/12 anonim ***** válasza:
"(elég agresszív ember)" Tehát egy bunkó paraszt. Ezek addig úgy sem mennek el, amíg konkrétan meg nem mondod neki, hogy nem érdekled, semmi esély arra, hogy férjjel meg gyerekkel újra dugasd magad vele. Ismerem ezt a fajtát, sajnos le kell menni az ő szintjére, hogy felfogja.
2013. nov. 30. 07:31
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, sajna az ilyennek se a szép szó, se a csúnya nem használ. Amúgy mindta mit akar?

Mond el a férjednek! Ez nem olyan dolog, amiért lapítonod kéne.

2013. nov. 30. 07:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindta= mondta
2013. nov. 30. 07:37
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Mondd el. Nehogy aztán a kukker szomszéd mondja neki, hogy jött hozzád valami idegen (és elfelejtse megemlíteni, hogy azonnal el is ment).

Na meg szerintem őszintének kell lenni a párunkkal.

2013. nov. 30. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező " Azonnal elküldtem, egy szót sem beszéltem vele" - szóval azt se tudod, hogy voltaképp mit akart ez az ember?

Most nem azért, de a férjed helyében én leginkább ezt furcsálnám... szerintem ha az emberhez becsenget az exe, akkor megkérdi mit akar, behívja, főz neki egy kávét, elbeszélget vele... ebben a szituban mondjuk az a nyilvánvaló, hogy a gyereket jött megnézni...

Ha a zasszny azt mondja este, hogy "képzeld, összefutottam az exemmel", én azt szoktam kérdezni, hogy "tényleg, és mi van vele?" - azt a normális állapotot feltételezve, hogy legalább váltottak pár szót.

Mondjuk persze más a helyzet, ha részegen, örjöngve, fenyegetőzve (stb) állít be, akkor persze elküldi az ember a kapuból...

2013. nov. 30. 08:10
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Utlosó! A kérdező 2 éve van a férjével és van egy 8 hónapos gyereke....szerinted az ex kíváncsi arra a gyerekre? :-)
2013. nov. 30. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!