Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a férjemnek?
Szerintem is mond el a férjednek. Ha újra beállít és baj lesz, akkor már muszáj lesz elmondani, és bizony akkor veszekedés is lehet belőle, hogy ugyan elsőre miért nem mesélted el.
Ilyenért nem fogsz távolságtartásit kapni. Sajnos gyakran még verés után sem kapnak az emberek ilyet.
Jaj, sajna az ilyennek se a szép szó, se a csúnya nem használ. Amúgy mindta mit akar?
Mond el a férjednek! Ez nem olyan dolog, amiért lapítonod kéne.
Mondd el. Nehogy aztán a kukker szomszéd mondja neki, hogy jött hozzád valami idegen (és elfelejtse megemlíteni, hogy azonnal el is ment).
Na meg szerintem őszintének kell lenni a párunkkal.
Kérdező " Azonnal elküldtem, egy szót sem beszéltem vele" - szóval azt se tudod, hogy voltaképp mit akart ez az ember?
Most nem azért, de a férjed helyében én leginkább ezt furcsálnám... szerintem ha az emberhez becsenget az exe, akkor megkérdi mit akar, behívja, főz neki egy kávét, elbeszélget vele... ebben a szituban mondjuk az a nyilvánvaló, hogy a gyereket jött megnézni...
Ha a zasszny azt mondja este, hogy "képzeld, összefutottam az exemmel", én azt szoktam kérdezni, hogy "tényleg, és mi van vele?" - azt a normális állapotot feltételezve, hogy legalább váltottak pár szót.
Mondjuk persze más a helyzet, ha részegen, örjöngve, fenyegetőzve (stb) állít be, akkor persze elküldi az ember a kapuból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!